négyzetméter

Egyre több nagyméretű ház eladó

Az elmúlt hónapokban folyamatosan növekedett az eladó nagyméretű családi házak száma a piacon – derül ki az Otthontérkép.hu elemzéséből.

Tarolnak a 20-40 négyzetméteres lakások Budapesten

A fővárosi lakáspiacon továbbra is 40-60 négyzetméter közöttiek a leginkább kelendőek, de az elmúlt 4 évben legnagyobbat a kisebb, 20-40 négyzetméter közöttiek piaca ugrott. – derül ki a Duna House legfrissebb elemzéséből.

Verseny indulhat Magyaországon az új lakásokért

A közelmúltban indult állami ösztönzők, továbbá az épületek energetikai hatékonyságának előtérbe kerülése lendületet adhatnak az éledezés első jeleit mutató újlakás-piacnak. Új projekt eközben alig-alig indul a piacon, így az idén tovább csökkenhet a piacon elérhető új lakások száma – állítja legfrissebb kitekintésében az OTP Ingatlanpont. Az országos ingatlanközvetítő hálózat várakozásai szerint szabályos verseny indulhat a jó paraméterekkel rendelkező új lakásokért.

Újabb buborék alakul a közelben? - Mi történik Berlinben?

Berlin, amellett, hogy a turisták számában évről évre megdönti saját rekordját, már azok körében is egyre népszerűbb, akik új életet kezdenének egy másik városban vagy éppen országban. Ennek megfelelően a német főváros lakásárai szépen lassan kúsznak felfelé.

Lakás 42 ezres négyzetméteráron? - Itt a nagy ingatlantérkép

Az ingatlanokkal kapcsolatos gazdasági vagy akár személyes döntéseket segítheti, valamint az ügyfelek és a bankok közötti bizalmatlanságot csökkentheti az a széleskörű, könnyen érthető adatbázis, amely mától látható az OTP Jelzálogbank honlapján.
Világgazdaság Piactér