Nemzeti Nyomozó Iroda

A BKV-botrány már a Nemzetvédelmi Egyetemre is elért

Megszállta a Nemzeti Nyomozó Iroda a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemet (ZMNE) – tudta meg a Lánchíd Rádió belső forrásokból. A hírTV beszámolója szerint az épület mindkét bejáratát lezárták és őrzik.

Romagyilkosságok: kevesebb támadással gyanúsítják a testvérpárt

Nem kilenc, csak nyolc támadással gyanúsítja a Nemzeti Nyomozó Iroda azt a két férfit, akit két társával együtt egy hete fogtak el a romák elleni bűncselekmények miatt. Az iroda vezetője, Petőfi Attila a rendőrök és a roma vezetők találkozóján mondta ezt - számolt be az MR1-Kossuth Rádió.

Romagyilkosságok: megvannak az elkövetők?

A Nemzeti Nyomozó Iroda hajnalban a terrorelhárító szolgálat segítségével Debrecenben elfogott hat embert, akiknek a feltételezések szerint közük van a romák elleni gyilkosságsorozathoz.

Álhírek terjednek Kislétáról

Értékelhető információkat kapott a rendőrség a Kislétán meglőtt 13 éves kislánytól; a nyomozók azt sem zárják ki, hogy rokonok lehetnek az elkövetők - adta hírül tegnap az egyik kereskedelmi televízió.

MEH: az EMFESZ-ről, tényszerűen

Az energiahivatal összefoglalta a gázkereskedőt érintő közelmúltbeli eseményeket, Góczi István, az EMFESZ ügyvezetője pedig a Vedomosztyinak nyilatkozott az ügyről.
Világgazdaság Piactér