népszerűség

Fiatalok emelik egekbe Trumpot

Az elnök népszerűsége elérte, sőt, meghaladta azt a kritikusnak mondott 50 százalékos támogatottságot, amely szükséges az újraválasztásához.

Egyre népszerűbb Amerikában Trump

Folyamatosan növekszik Donald Trump amerikai elnök támogatottsága a Gallup közvélemény-kutató intézet legújabb felmérése szerint.

Csökkent Ferenc pápa népszerűsége

Nyolcvannyolcról hetvenegy százalékra csökkent Ferenc pápa népszerűsége az olaszok körében 2013-as megválasztása óta.

Trump alig marad el Obamától

Valamennyi mérvadó amerikai közvélemény-kutató intézet szerint növekszik Donald Trump elnök népszerűsége.

Csökkent a francia elnök népszerűsége

Csökkent Emmanuel Macron francia elnök népszerűsége, júliusban 54 százalékos volt, 10 százalékponttal kevesebb, mint az előző hónapban.

Visszaesett Francois Fillon népszerűségi mutatója

Visszaesett a tavaszi francia elnökválasztás eddig nagy esélyesének tartott Francois Fillon volt kormányfő, konzervatív elnökjelölt népszerűségi mutatójafelesége állítólagos fiktív parlamenti állása ügyében indított ügyészi vizsgálat óta - derül ki az Odoxa közvélemény-kutatóintézet által készült felmérésből, amelyet a France Info francia hírrádió rendelt meg.

Felmérések szerint Trump a történelem legkevésbé népszerű elnöke

Kedden közzétett közvélemény-kutatások szerint a héten hivatalba lépő Donald Trump a modern amerikai történelem legkevésbé népszerű elnöke. Twitter-bejegyzésében Trump azzal reagált, hogy a felmérések csalnak. A szóban forgó felmérések egyikét a CNN hírtelevízió készíttette, a másikat pedig az ABC televízió és a The Washington Post című lap közösen.
Világgazdaság Piactér