pesti est

Nem a Sziget lesz a fókuszban

Bár az Est Media most áron alul eladta 49 százalékos üzletrészét a Sziget Kft-ben, azonban ha két év alatt sikerül összegyűjtenie a tőkét, akkor még újra visszavásárolhatja magát.

Tarifákkal trükközött a Taxi4 - bírságolt a GVH

A Taxi4 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. viteldíjairól szóló reklámjaiban valótlan állítást közölt, valamint elhallgatta a kedvezményes tarifa igénybevételének feltételét, így a fogyasztók nem kaptak reális képet a vállalkozás által kínált szolgáltatásról – állapította meg a Gazdasági Versenyhivatal (GVH).

Rá sem lehet majd ismerni az Est Médiára

A korábban megszüntetett rádiós üzletág után az indoor reklámüzletágát is bezárhatja az Est Media Nyrt., a Time Out Magazint kiadó cégből kivonulnának, a vidéki kiadványok előállítása és terjesztése pedig az országos Est Lapokhoz kerülne – többek közt ezt tartalmazza a cégcsoport reorganizációs terve.

Növekedett a Pesti Est és az Exit olvasottsága

Az Est Media Group (EMG) által képviselt ingyenes programmagazinok, a Pesti Est és az EXIT Magazin, a legfrissebb Ipsos/GfK Nemzeti Médiaanalízis olvasottsági felmérés eredményeinek tanúsága szerint, ismét jelentősen növelni tudták olvasótáborukat.

Növelték olvasottságukat az Est Média-kiadványok

Az Est Media Group (EMG) által képviselt ingyenes programmagazinok, a Pesti Est és Est Lapok, valamint az EXIT Magazin, a legfrissebb Ipsos/GfK olvasottsági felmérés eredményeinek tanúsága szerint ismét jelentősen növelni tudta olvasótáborát.
1
Világgazdaság Piactér