Pintér

Pintér ingyen osztja az ingatlanokat

Összesen 1174 állami ingatlannak ingyenes önkormányzati tulajdonba adásáról nyújtott be törvényjavaslatot a parlamentnek Pintér Sándor belügyminiszter.

Tízmilliárdot fizet a HM ingatlanok őrzés-védelmére

Tízmilliárd forint körüli összegeket fizet ki évente a Honvédelmi Minisztérium a honvédségi ingatlanok őrzés-védelméért a HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő ZRt.-nek (HM EI Zrt.). Kiderült, hogy jelenleg 23 879 fő a honvédség létszáma, és az is, hogy olasz helikoptereket vehet a tárca.

Pintér átszervezi a rendőrséget

Csaknem 420 embert érintő átszervezést jelentettek be csütörtökön a rendőri szerveknél, több osztály jogutód nélkül szűnik meg. Várhatóan szeptember végén fejeződik be a rendőrség átalakítása - értesült az MTI Hírcentrum csütörtökön.

Egyéniséggel élhetnek túl a kis aukciósházak

Miután a két piacvezető aukciósház szinte teljesen lefedi a legmagasabb árkategóriájú festmények piacát, a többi cégnek markáns egyéni arculat kialakítására kell törekednie. Ez az elv vezette Pintér Pétert arra, hogy tematikus árverésekre alapozza aukciósháza programját.

Az Országgyűlés mai napja 34 órás - Kövér módosítaná Pintér javaslatát

Az Országgyűlés mai ülésnapján összesen nyolc törvényjavaslat vitája szerepel, amelyek együttes maximális időkerete több mint 34 óra. A képviselők egyebek mellett szólhatnak a nemzeti vagyonról, a képviselői fizetésekről, illetve a titkosszolgálati változtatásokat is tartalmazó egyes rendészeti tárgyú törvénymódosításokról.

"Nyomortelepet csinálnak a IX. kerületből" - videó

Óriási indulatokat kavart az Aszódi utcai hajléktalanszálló megnyitása: a helyiek és az aktivisták is dühösek. Utóbbiak a ferencvárosi polgármestert is kérdőre vonták, mondván: nem ezt ígérte. Félelmeik szerint "nyomortelepet csinálnak a IX. kerületből".

Havi 57 ezer közmunkáért, heti részletekben

Részletekben, hetente fizetik ki azt a havi 57 ezer forintot, amit a munkavégzés alapján a jövőben utalnak ki a közmunkát végzőnek – árulta el Pintér Sándor belügyminiszter.
Világgazdaság Piactér