PLAYSTATION

Új PS4-ekkel támad a Sony

Két új játékkonzolt is bemutatott a Sony, mindkettő a 2013 óta piacon lévő PlayStation4 egy verziója.

Meglepheti a piacot a Sony

Két új PlayStation 4 játékkonzolt is bemutathat a Sony szeptemberben a The Wall Street Journal információi szerint.

Bemutatta legújabb PlayStation játékkonzolját a Sony

Bejelentette a PlayStation játékkonzol legújabb, továbbfejlesztett kezelővel rendelkező, valamint nagyobb kompatibilitást és jobb játékélményt ígérő negyedik generációját a Sony Computer Entertainment. A hét év után frissített gépet a Microsoft Xbox és a Nintendo Wii ellenfelének szánja a gondokkal küzdő japán gyártó.

Tart a cyber háború - Biztonságban vagyunk?

Az olyan, a hetekben bekövetkezett világ szinten érdeklődést felkeltő hírek – mint például a Pentagon beszállítóit ért hackertámadás vagy a Sony adatbázisainak feltörése – is visszaigazolják azt a tényt, hogy a modern hadviselés alapvetően megváltozott az elmúlt évtizedben. Nem csak az átlagos felhasználók, de a nagyvállalatok könnyelműen kezelik a kérdést, a rendszerek fele könnyen feltörhető kívülről.

A Sony tovább aggodalmaskodik, az ügyfelek kissé dühösek

A Sony online játékhálózatának múlt hét végi részbeni újraindításával egy időben Howard Stringer, a japán cég vezérigazgatója sietett leszögezni: a hálózat teljes biztonságát és azt, hogy a hackerek már soha többé nem támadják meg a rendszert, a jövőben sem tudják száz százalékban megígérni.
Világgazdaság Piactér