portfolion

A blogokat is figyeli az az OTP-leány

Nemzetközi expanzióba kezdett a Brandmonitor márkamonitoring vállalkozás, ennek támogatására az OTP leányvállalata, a PortfoLion Zrt. 1,5 millió eurós tőkebefektetést hajt végre a cégben.

Ebbe a cégbe fektet 300 milliót Oszkó Péter cége

Mintegy 300 millió forintnyi tőkebefektetést hajt végre a PortfoLion Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. az egyik legjelentősebb magyar technológiai startup cégnek számító Gravity R&D-ben.

Oszkóék pénzelik Kóka cégét

A PortfoLion Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. 400 millió forint tőkét fektet be a mobil fizetési technológiák fejlesztésében piacvezető Cellum cégcsoporthoz tartozó Cellum Global Zrt-be.

Megmozdult a kockázati tőke

A tűzijátékra még várni kell, a befektetők óvatosak, de stabil támasszá válhatnak a projekteknél

Szilícium-völgy Budapesten: tehetségből nincs hiány

Vállalkozói ökoszisztémát mi is tudunk teremteni - mondta Záboji Péter a CEU Business School kurzusának záró rendezvényén. Hétfőn ért véget az European Entrepreneurship Foundation (EEF) ötödik vállalkozói kurzusa, amit a CEU Business School-lal közösen rendeztek meg. Startup Accelerator volt a műhelyprogram neve, amelynek az EEF elnöke, Záboji Péter volt a mestere. A résztvevők a vállalatalapítás küszöbén álltak, vagy már bele is fogtak. A program személyes betekintést nyújtott a világsikerű hazai és nyugati vállalkozók világába.

Az OTP-é az Oszkó vezette PortfoLion 100 százaléka

Az OTP Bank Nyrt. megvásárolta a kisebbségi tulajdonosoktól a PortfoLion Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. 20 százalékos tulajdoni hányadát megtestesítő részvénycsomagot, így a társaság 100 százalékban az OTP tulajdonába került - közölte a bank a BÉT honlapján csütörtökön.
Világgazdaság Piactér