postapalota

Az MNB tulajdonába kerül a Postapalota

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) tulajdonába kerül a felújítás alatt álló, a Széll Kálmán téren álló volt Postapalota – olvasható a pénzintézet honlapján.

Luxushotel lehet a belvárosi postapalotából

Luxushotelként újulhat meg a belvárosi Főposta volt épülete, amely a Petőfi Sándor utca-Városház utca-Párizsi utca által határolt tömbön található. A historizáló műemléképületet az eredeti értékek helyreállításával újítanák fel, az átalakítás részeként pedig kétszintes ráépítést és üvegtetős udvarlefedést is kapna - írja a hg.hu.

Irodaház vagy hotel lehet a Postapalotából

A VGO korábbi értesülésének megfelelően a WING Zrt. egyi vezetője megerősítette az iroda.hu című internetes lapnak nyilatkozva, hogy még nem dőlt el, mivé alakítják a Krisztina körúton lévő Postapalotát, amihez tendergyőztesként jutott a társaság egyi projektcége.

Postapalota – a Magyar Telecommal kell osztoznia az új tulajdonosnak

A WING Zrt. március harmadikán egyetlen jelentkezőként nyerte meg a Magyar Posta Krisztina körúti palotájára kiírt pályázatot. A palota a jövőben szállodaként és irodaként funkcionálhat, a Magyar Telecom azonban továbbra is rendelkezik használati joggal az épület egy része felett.
1
Világgazdaság Piactér