processzor

Hibás javítócsomagot adott ki az Intel

Figyelmeztetést adott ki az Intel, mert hibásnak bizonyult az elmúlt évtizedek két legnagyobb biztonsági rését befoltozni hivatott javítócsomagja.

Microsoft: lassulást okozhatnak a biztonsági frissítések

A különböző mikroprocesszorok múlt héten nyilvánosságra hozott biztonsági hibáinak a kijavítására kiadott operációs rendszer frissítések lelassíthatják mind a személyi számítógépek, mind a hálózati szerverek működését – közölte a Microsoft Corp.

Már az Intel is borúlátó

A személyi számítógépek csökkenő kereslete érezteti hatását a világ legnagyobb mikroprocesszor gyártója, az Intel eladási kilátásain is: a harmadik negyedévre vonatkozó forgalom-előrejelzését a korábbi 13,8-14,8 milliárd dolláros sávról 13,5 milliárd dollárra, plusz-mínusz 300 millió dollárra vágta vissza a társaság.

Ivy Bridge - Új dimenzióba lépett az Intel

Az Intel bemutatta első, háromkapus struktúrával épülő tranzisztorait, amelyet a következő generációs, 22 nanométeres chipgyártási technológiában használ majd.

Intel: Többszáz magos processzort is gyárthatunk

Az Intel csaknem negyven évvel ezelőtt gyártott le első processzorát és az azóta elért fejlődésről a számítógépek teljesítményét meghatározó számok tanúskodnak.

A HP bemutatta új tábla-PC-jét - Fotók

A Hewlett Packard (HP) több hónapnyi várakozást követően bemutatta WebOS operációs rendszerrel működő tábla-PC-jét, ami ugyan a Palm technológiájára is épül, de ez nem derül ki a készülékből.
Világgazdaság Piactér