programok

Számos programmal készül gyereknapra a MÁV

Hétvégén a Széchenyi-hegyi Gyermekvasúton, a Magyar Vasúttörténeti Parkban és a Balatonfenyvesi Gazdasági Vasúton is gazdag programkínálat fogadja a gyermekeket.

Mobil applikáció készült a busújárásra

Mintegy 1200 maskarás űzi el a telet az idei busójáráson, amely február 4-én veszi kezdetét Mohácson. Az idén első alkalommal mobiltelefonra letölthető alkalmazás is segíti majd a Duna-parti város a hatnapos rendezvénysorozatán résztvevő látogatók tájékozódását.

Elfogadták a minőségügyi világfórum budapesti programját

Hét fő témakörben vitatják meg a minőségügy aktuális kérdéseit és adnak ki állásfoglalást az októberben Budapesten rendezendő világfórumon - tájékoztatta Molnár Pál, az Európai Minőségügyi Szervezet (EOQ) Magyar Nemzeti Bizottsága (MNB) elnöke az MTI-t.

Bizonytalan a közmunka-programok sikere

A konvergenciaprogramban vázolt munkaerő-piaci változások kapcsán a szakértők arra mutattak rá, hogy az álláskeresési segélytől, bérpótló juttatástól vagy álláskeresési járadéktól elesőket közfoglalkoztatás keretében integrálhatják a munkaerő-piacra, azonban korántsem biztos, hogy minden, az ellátási rendszerből kieső talál munkát.

Júliustól nyilvánosak a közmunkaprogramok

Az első és mintaként szolgáló közmunkaprogramokat várhatóan július elsejével hozzák nyilvánosságra, és szeptembertől indulhatnak majd be - mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter csütörtökön Veszprémben, egy gazdasági fórumon.

Mit ígérnek? A Fidesz-program a legkevésbé megalapozott

Fidesz programját a Mit ígérnek? civil kezdeményezés az 1-5 fokozatú skálán gyengére értékeli. A közgazdászokból álló civil társaság értékelési szempontjai (célzottság, megalapozottság, számonkérhetőség) alapján a Fidesz programja a legrosszabbul teljesített a megalapozottság tekintetében az általuk vizsgált négy választási dokumentum (Jobbik, MDF, MSZP, Fidesz) közül.

Programajánló: fesztivál fesztivál hátán

Fesztivál fesztivál hátán lesz júliusban. A könnyűzenei programok csúcsszezonja e hónap, ám azoknak sem telhet el eseménytelenül, akik sportolni, vagy egyszerűen csak jóllakni szeretnének. A belépőárak csábítók. Irány július!

1
Világgazdaság Piactér