Rába

Színesedhet tavasztól a BUX mezőnye

A tavaly év végén megugró részvényforgalom több társaság előtt is megnyithatja az utat a BUX indexbe kerüléshez. A Világgazdaság előzetes kalkulá­ciói szerint akár már márciusban bekerülhet az első számú részvénykosárba a Masterplast és az Alteo, de a Rába is közel áll ehhez.

Óriási lehetőségek a kispapírok előtt

A Masterplast mellett a Rába és a CIG árfolyama is előreszaladt, összességében így is számos hazai kispapírnak van kilátása két számjegyű felértékelődésre.

Óriási lehetőségek a kispapírok előtt

A Masterplast mellett a Rába és a CIG árfolyama is előreszaladt az elemzői várakozásokhoz képest, összességében így is számos hazai kispapírnak van kilátása két számjegyű felértékelődésre a közeljövőben.

Lefulladt a Rába

Milliárdos forgalommal zajlik a profitrealizálás.

Óriásit ralizott a Rába

Bár napok óta nem jött újabb hír, ami a járműgyártó második hónapja tartó raliját tovább fűtené, ma újabb óriási árfolyam növekedéssel zárt.

Bizonytalanok maradtak a Rába kilátásai, vezetőváltás jöhet

A Rába a harmadik negyedévben 17 százalékkal visszaeső forgalom mellett a válságintézkedéseknek köszönhetően minden lényeges eredménysoron számottevő javulást ért el. Rendkívüli közgyűlésen hívhatják vissza a cég elnökét és több vezetőjét december harmadikán.
Világgazdaság Piactér