rendőrök

Nem kíméli a román kormány a nyugdíjakat

A román kormány megszüntetné a rendőrök 47 éves koruk előtti nyugdíjba vonulását, és azt is, hogy a korkedvezménnyel nyugállományba vonultakat visszafoglalkoztassák az állami szektorban.

Félszáz szlovák rendőr érkezik Magyarországra

Ötven rendőrt küld Szlovákia Magyarországra, hogy a korábbi kétoldalú megállapodás alapján a magyar-szerb határon szolgálatot teljesítő magyar kollégáiknak segítsenek - a szlovák belügyminisztérium által már korábban kilátásba helyezett intézkedést szerdán hagyta jóvá a pozsonyi kormány. Később a szlovák védelmi miniszter bejelentette: Pozsony katonákat küld a Balaton 2015 gyakorlatra.

Rendvédelmi dolgozók tüntettek Budapesten - Fotók!

A rendvédelmi dolgozók tüntettek szombat délelőtt Budapesten. Az 56-osok terén a hivatásos és fegyveres szerveknek az ország különböző részeiből összegyűlt tagjai egy kört tettek a Hősök terén, majd az Andrássy úton rendőri biztosítás mellett menetoszlopban elindultak az Alkotmány utcába. Elől a rendőrök, majd a polgári védelmisek, a katonák, a vámosok, a börtönőrök, majd a tűzoltók vonultak.

Korkedvezményes nyugdíj: Nem engedhetjük meg magunknak?

Magyarország nem engedheti meg magának, hogy a jó erőben lévő, tapasztalt, a negyvenes, ötvenes éveikben járó rendőrök, tűzoltók, katonák nyugdíjba menjenek - mondta Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője az InfoRádió Aréna című műsorában.
Világgazdaság Piactér