Sanoma

Hivatalos: eladták a Sanomát

A Sanoma eladja magyarországi leányvállalatát, a Sanoma Media Budapestet a Centrál Csoportnak - olvasható a Sanoma közleményében.

Az IPM kiadója a Figyelő új tulajdonosa

2011. május elsejével a Word Communications tulajdonába kerül a Figyelő. A Sanoma Media Budapest Zrt. meghívásos pályázat útján értékesítette az üzleti hetilapot - áll a kiadó közleményében.

A Sanoma eladja a Figyelőt

A Sanoma Budapest úgy döntött, hogy értékesíti a Figyelő hetilap, az Üzlet és Siker, a TOP 200, a Figyelő Trend sorozat, valamint a Figyelő Konferenciák jogait. Az értékesítésre meghívásos tender formájában kerül sor, amely várhatóan 2011. második negyedévében zárul le. Az eladási folyamatnak nem része az fn.hu - írja a kiadó lapunkhoz is eljuttatott közleményében.

Ár-összehasonlító honlapok itthon – Robbanás jöhet

Az ár-összehasonlító internetes szolgáltatások gyorsíthatják a piaci versenyt. Nem véletlen, hogy a vevőket vonzó akciós árakkal csalogató, de az online kereskedőknél drágább termékeket kínáló áruházláncok egyelőre próbálnak kimaradni ebből – írja a Népszabadság.

A Sanomáé lett az Olcsobbat.hu

A napokban 100 százalékos tulajdont szerzett az Olcsobbat.hu árösszehasonlító oldalt működtető Selko Kft-ben a Kirakat.hu portált is gondozó Sanoma Budapest. A megállapodás értelmében az Olcsobbat.hu megtartja saját nevét, arculatát, és minden jellemzőjét.
1
Világgazdaság Piactér