sárga csekk

Komoly kihívója lehet majd a sárga csekknek

Az évi 3-3,5 millió készpénzfizetési tranzakció jelentős részét szeretné az MNB és a Giro Zrt. elektronikus útra terelni az azonnali átutalás tervezett bevezetésével.

Imádjuk a sárga csekket, de "spórolunk" a bankkártyás fizetéssel

Bizonytalanság, rendkívül alacsony hitelfelvételi kedv, csökkenő megtakarítási képesség és nem túl intenzív folyószámla használat jellemzi a magyar lakosság bankhasználati szokásait és attitűdjét - derül ki a PwC Magyarország megbízásából a Scale Research által végzett, 2012 első félévére vonatkozó lakossági bankhasználati szokásokat felmérő reprezentatív Bankindex kutatásából.

Jobbik: Sárga csillag vagy sárga csekk?

A Jobbik szerint bár a kormánypártok és az ellenzéki pártok egy része "önmegjelöléssel bohóckodnak", de az emberek többségét nem a sárga csillag, hanem a sárga csekkek problémája érdekli, mert ez a valódi gond ma Magyarországon - jelentette ki szombati sajtótájékoztatóján Z. Kárpát Dániel.

Megerősítették: 22 százalékkal emelkedik a sárga csekk díja

A Magyar Posta Zrt. 2013. január elsejétől átlagosan 22 százalékkal emeli a bankoknak a készpénzátutalási megbízás díját, a jövő évi plusz költségek alapján - közölte a Magyar Posta Zrt. szerdán az MTI érdeklődésére.
Világgazdaság Piactér