SCD

Az SCD–Rogán üzlet maradékát árulják

920 millió forintért árulja a felszámoló Trend Kft. az egykori SCD-csoport Bástya utcai ingatlanát, amelyet valaha a Rogán Antal vezette önkormányzat adott el. De azóta már más is.

SCD-per: kötbért követel az állam

A Magyar Állam a Siotour Zrt.-t megvásároló SCD Holding Zrt.-től a privatizációs szerződés aláírásakor született megállapodás feltételeinek nem teljesítése miatt 2,5 milliárd forintot követel kötbér címén, amit kiterjesztett a Siotourból kivált 14 projektcégre is - hangzott el a Kaposvári Törvényszék gazdasági bíróságán zajló per hétfői tárgyalásán.

Leisztingeré marad a Hunguest

Nem kerül új tulajdonoshoz, így Leisztinger Tamás irányítása alatt marad a Hunguest Hotels szállodacsoport – értesült a Népszabadság. A lap a vállalkozó „környezetére” hivatkozva azt írta, hogy a Hunguest-csomag nem eladó, már nincs a piacon.

Laktanyát vett az SCD Group

Az SCD Group-é lett a hűvösvölgyi laktanya, de egyelőre csak a hasznosítás előkészítését kezdheti meg, mert a 12,5 hektáros területből öt hektár katonai besorolású marad.

Sok budapesti költözne a Balatonhoz - Jön az ingatlanboom?

Két-három éve a külföldiek tömegesen adták el balatoni ingatlanaikat, ám mára megváltozott a kép: aki a maradók közül ezt fontolgatta, letett róla, közben egyre több fővárosi akar oda költözni vagy ott építkezni.
1
Világgazdaság Piactér