Schumacher

Újra egy Schumacher a Ferrarinál

A hétszeres világbajnok fia kedden a múlt hétvégi Bahreini Nagydíj helyszínén tesztelte a Ferrari idei versenyautóját.

Tízmilliókért árulnák Schumacher ellopott orvosi papírjait

Ismeretlenek ellopták a hétszeres F1-es világbajnok fél éven át tartó gyógykezelésének dokumentációját, és 50 ezer euróért, vagyis több mint 15 millió forintért kínálták fel az angol, a német és a francia sajtónak.

Auf Wiedersehen Nürburgring? - csőd szélén a Forma 1-es pálya

Több millió euróra rúgó adósság terheli a legendás német Nürburgring autóversenypálya üzemeltetőjét, ráadásul a hitelek visszafizetése is igen bizonytalan, így egyre nagyobb az esély arra, hogy jövő héten csődöt jelent. A minden második, így a 2013-as németországi versenynek is otthont adó pálya léte, és a jövő évi Forma 1-es verseny veszélybe került, sorsa a tartomány és az üzemeltető közötti tárgyaláson dől majd el.

Schumachert nem engedik vezetni!

A Forma-1-es Williams nem járul hozzá ahhoz, hogy a Magyar Nagydíjon megsérült Felipe Massát helyettesíteni készülő hétszeres világbajnok német Michael Schumacher az Európa Nagydíj előtt tesztelhesse a Ferrari idei versenyautóját – írja MTI alapján a bama.hu.

600 milliós közönség - Hol a legnépszerűbb a Forma 1?

A Forma 1 most közreadott hivatalos jelentése szerint a tavaly évben elérte a hatszáz milliót a száguldó cirkusz nézőinek száma. Úgy tűnik, a nézők főleg a két világbajnoki aspiráns kiélezett küzdelmére voltak kíváncsiak.
Világgazdaság Piactér