siker

Soha ilyen sikeres nem volt a Széchenyi Kártya Program

A Széchenyi Kártya Program fennállásának legeredményesebb évét zárta 2016-ban, amikor az elmúlt 15 év legmagasabb hitelkihelyezése valósult meg mintegy 180 milliárd forint értékben - mondta Krisán László, a programot koordináló Kavosz Zrt. vezérigazgatója az MTI-nek.

Times: Trump akár sikeres is lehet, ha ösztönei helyett tanácsadóira hallgat

Az eddigiektől radikálisan különböző formájú elnöki időszak kezdődik az Egyesült Államokban péntektől, és bár jelentősek a kockázatok, de a komoly siker sincs kizárva, ha Donald Trump legalább annyira hallgat tanácsadóira, mint saját ösztöneire - írta pénteki kommentárjában a londoni The Times.

Mi a siker kulcsa egy vállalat életében?

A siker alapja az, hogy ne csak termékoldalról gondolkozzunk, ne csak a pénzügyi befektetés oldaláról közelítsük meg a kockázati tőkét, hanem onnan, hogy hogyan lesz egy „Szupercsapatunk” – mondta el Császár Helga, a Szinergia Kft. szervezetfejlesztési tanácsadója a Világgazdaság és az M27 ABSOLVO közös, kockázati tőkebefektetésről szóló rendezvényén. Szerinte egy vállalatvezető nem érthet mindenhez, ezért kell egy jó csapat.

Így tehetjük sikeressé a cégünket

Tisztában kell lennünk azzal, hogy a vállalatok életciklusai különböző iparágakban eltérőek – monda László Csaba, a KPMG Tanácsadó Kft. szenior partnere a Világgazdaság, a Republic Group és a Nemzetgazdasági Minisztérium közös rendezvényén. A 15-20 legnagyobb amerikai vállalat néhány évtizedenként cserélődik. Míg 30-40 éve az autógyárak voltak a legnagyobbak, most a technológiai cégek vezetik a listát – emelte ki.
Világgazdaság Piactér