SIM

SIM-kártya: már csak pár napja maradt, ha még nem azonosította magát

A Telenor augusztus 31-ig, a Vodafone és a Magyar Telekom pedig szeptember 30-ig biztosít lehetőséget arra, hogy a június 30-i határidőre nem azonosított mobiltelefonos feltöltőkártyák előfizetői utólagos azonosítással, új szerződéssel a telefonszámaikat és az azokhoz tartozó egyenleget visszakapják.

SIM: sokan késtek az adatok egyeztetésével

A kötelező adategyeztetésben érintett mobiltelefonos SIM-kártyák harmadát inaktiválták a szolgáltatók, de a határidőből kicsúszóknak új szerződéskötést kínáltak a régi szám és egyenleg megtartása érdekében.

Nyílik a hazai mobiltárca

Magyarország az elsők között indíthatja el rövidesen az érintésmentes (NFC) mobil technológián alapuló szolgáltatásokat, a kereskedelmi bevezetéshez már minden tényező adott.

28 ezerrel kevesebb mobilelőfizető itthon

Januárjában 28 ezerrel 11,662 millióra csökkent a három hazai mobiltelefon-szolgáltató előfizetőinek száma - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) csütörtökön az MTI-vel.

Kisebb SIM-kártyák érkezhetnek

Az Apple benyújtott egy javaslatot az illetékes felügyeleti szervhez, amely szerint a jövőben egy a mostaninál jóval apróbb SIM kártyát vezetnének be.
Világgazdaság Piactér