Sólyom

Bombaüzlet: Nem repült, de nyereséges lett a Sólyom

Tavaly ugyan még nem szállított utasokat a Sólyom légitársaság, ennek ellenére nyereségesen működött 2013-ban a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding – derül ki a cég beszámolójából.

Gyűlnek az adományok a Sólyomnak

Munkabért tudott fizetni és a beszállítókkal szembeni tartozást tudta csökkenteni a Sólyom légitársaság a támogatók adományaiból.

Kitehetik a Sólyom Airways-t Ferihegyről

Kitehetik a Sólyom Airways szűrét a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér egyes terminálján található irodáiból, mert a komoly anyagi problémákkal küzdő, légitársaságnak készülő cég nem fizeti a bérleti díjat sem – tudta meg a Népszabadság.

Körözik a Sólyom leendő tulajdonosát

Körözi a panamai ügyészség Welsz Tamást, annak az egymilliós kft.-nek az ügyvezetőjét, amelyik a Sólyom Airways leendő tulajdonosa – értesült panamai forrásokból az Index.

Sólyom: a légitársaság már az idén szállít utasokat

A Sólyom vezérigazgatója a Nemzeti Közlekedési Hatóságtól kapott jelzés alapján arra számít, hogy a légitársaság október közepére megkapja az engedélyeket a tevékenység folytatásához, és így még az idén elindulhatnak a járatok; a tervek szerint a hatóság jövő héten végzi az első gép, az "Álmos" légialkalmassági ellenőrzését.

Hétfőn kerül az államhoz az E.ON gázüzletága

Szeptember 30-ával kerül vissza az E.ON gázüzletága - a kereskedő és a tároló cég is - a magyar államhoz, ezt követően már lehetősége lesz az államnak az ártárgyalásra, a tényleges kereskedelmi folyamatok befolyásolására a földgázimportnál - mondta a nemzeti fejlesztési miniszter a Kossuth Rádiónak adott interjúban.
Világgazdaság Piactér