Sportingbet

Végre megszülethet az új szerencsejáték-törvény

Az Európai Unióban öt év alatt 13 milliárd eurósra, vagyis a duplájára nő az online szerencsejáték-piac, a jogi szabályozás mégis rendezetlen a legtöbb országban, így nálunk is.

Online sportfogadás - Milliárdos adóbevételeket szerezhetne az állam

Kiváló évet zárt Magyarországon a londoni tőzsdén jegyzett Sportingbet, amelynek mintegy 120 ezer regisztrált játékosa van hazánkban. Európa számos országában, így itthon is rendezetlen az online fogadások jogi helyzete, Andrew McIver vezérigazgató szerint a legalizálással mindenki nyerne.

Kaszált a a foci vb-n a Sportingbet

A közép-kelet-európai régióban is aktív Sportingbet fogadási bevételei mintegy 25 százalékkal, 1,971 milliárd angol fontra emelkedtek a július 31-ével lezárult üzleti évében - áll a társaság közleményében. Idén további bővüléssel számolnak.

Nem emelnek vádat a Sportingbet ellen

A Sportingbet Igazgatósága egyezményt kötött az Egyesült Államok Dél-New York Állami Ügyészségével („SDNY”), amely az Egyesült Államok Igazságügyi minisztériuma nevében járt el. Az egyezmény értelmében a hatóságok nem emelnek vádat a Sportingbet illetve annak leányvállalatai ellen az Egyesült Államokban 1998-2006 között, az internetes szerencsejáték iparban folytatott tevékenységét illetően.
1
Világgazdaság Piactér