spy

Patthelyzet Washingtonban, medvemorgás New Yorkban

Az európai és amerikai adósság problémák miatt már a nyitást követően negatív hangulat uralkodott a befektetők körében, akik a Hálaadás ünnepe előtt két nappal elkezdtek kilépni a pozíciókból.

Visszatért a medve a Wall Streetre

Az utolsó negyedév első kereskedési napját erős eladói nyomás jellemezte. A vezető indexek jelentősen csökkentek, a Wall Street elérte a 2011-es év legalacsonyabb szintjét.

Véget ért a háromnapos rali

Az euróövezet stabilizációja továbbra sem megoldott, a globális növekedés pedig lassul: ez a két tényező elegendő volt ahhoz, hogy a 3 napos növekedés megtörjön a Wall Streeten.

Pánikhangulat a Wall Streeten

Csütörtökön felerősödött a napok óta tartó eladási hullám, miután kiderült hogy egyenlőre nincs konkrét lépés a gazdaság élénkítésével kapcsolatban.

Nagy nyögésekkel ért véget a múlt hét

A múlt hét a körülményekhez képest jól kezdődött, de nagy nyögésekkel ért véget, ahogy a gazdasági bizonytalanság ismét eluralkodott a világon, és a kockázati étvágy csökkenése lenyomta a kockázatosnak tartott eszközök árát.

Fizetésképtelen USA? - A lehetetlen megvalósul

A Wall Street kedden lefelé mozgott, az adósságplafon miatti folytatódó bizonytalanság ismét az eladókat aktivizálta. A technológiai irányultságú Nasdaq azonban csupán egytized százalékot esett.

Elballagtak a bikák a Wall Streetről

Az amerikai részvénypiac tegnapi hanyatlásához az európai krízis új hírei, a további amerikai mentőcsomagról szóló pletykák és a vállalati gyorsjelentési szezon langyos nyitása is hozzájárult.
Világgazdaság Piactér