Stadler

Szolnokon dupláz a Stadler

Az összesen 10 milliárd forint értékű befektetés a korábbi szolnoki cukorgyár területén valósul meg, az éves kapacitás 500 forgóvázra emelkedik.

Új telephelyre költözik egy Stadler-üzem

Jövőre egy nagyobb csarnokban folytatja a munkát a Stadler Magyarország forgóvázjavító és -gyártó csapata, hogy teljesíthesse megszaporodott megbízásait. Legutóbb a finn vasút 7,2 millió eurós tenderét nyerte meg.

Lengyelországban debütál a Stadler új motorvonata

Kigördült a Stadler lengyelországi gyárából a GYSEV-nek gyártott első, új generációs FLIRT motorvonat. Az új jármű Gdanskban, a TRAKO vasúti szakkiállításon mutatkozik be.

Rekordot döntött a Stadler tavaly

Az egy évvel korábbi összeget megduplázva rekord nagyságú, csoportszinten összesen 4,9 milliárd svájci frank megrendelés-állománnyal zárta az évet.

Tesztpályát létesíthet a Stadler

Most egy vasúti tesztpálya kelet-magyarországi létesítését mérlegeljük – mondta a Világgazdaságnak Peter Spuhler, a Stadler Rail csoport tulajdonosa.

Bővítene Magyarországon a Stadler

Ma közel 500 fős a tíz éve 7 alkalmazottal indult, azóta majdnem 60 millió eurónyi beruházást végrehajtott Stadler csoport magyarországi érdekeltsége.

Ezekre a kérdésekre vár választ Lázár a tramtrain-ügyben

Tíz kérdésre vár választ Lázár János a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő tramtrain-projekt megdrágulása miatt a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumtól (NFM), amely a MÁV-val "karöltve" készítette elő a beruházást - írta szerdán a delmagyar.hu.

Mégsem száll el drasztikusan a Stadler-MÁV üzlet ára

A MÁV új járműveinek ára a megjelent 100 százalékkal szemben csupán 16,27 százalékkal haladja meg a becsült értéket - állítja a vasúti cég tenderének nyertese, a Stadler Trains. Hiábavalónak tűnik azonban a cég magyarázkodása, Lázár János ugyanis bejelentette: a kormány nem biztos hogy támogatná az üzletet.

Átadta a Stadler a MÁV-Startnak a megrendelt motorvonatokat

A Stadler vasúti járműgyártó cég átadta a MÁV-Startnak a legutóbb megrendelt 21 Flirt villamos motorvonat utolsó járművét, ezzel a vasúttársaság Flirt-flottája 123-ra emelkedett - közölte Csépke András, a MÁV-Start vezérigazgatója hétfőn a projekt záró rendezvényén Budapesten.
Világgazdaság Piactér