Stadler

Szolnokon dupláz a Stadler

Az összesen 10 milliárd forint értékű befektetés a korábbi szolnoki cukorgyár területén valósul meg, az éves kapacitás 500 forgóvázra emelkedik.

Új telephelyre költözik egy Stadler-üzem

Jövőre egy nagyobb csarnokban folytatja a munkát a Stadler Magyarország forgóvázjavító és -gyártó csapata, hogy teljesíthesse megszaporodott megbízásait. Legutóbb a finn vasút 7,2 millió eurós tenderét nyerte meg.

Lengyelországban debütál a Stadler új motorvonata

Kigördült a Stadler lengyelországi gyárából a GYSEV-nek gyártott első, új generációs FLIRT motorvonat. Az új jármű Gdanskban, a TRAKO vasúti szakkiállításon mutatkozik be.

Rekordot döntött a Stadler tavaly

Az egy évvel korábbi összeget megduplázva rekord nagyságú, csoportszinten összesen 4,9 milliárd svájci frank megrendelés-állománnyal zárta az évet.

Tesztpályát létesíthet a Stadler

Most egy vasúti tesztpálya kelet-magyarországi létesítését mérlegeljük – mondta a Világgazdaságnak Peter Spuhler, a Stadler Rail csoport tulajdonosa.

Bővítene Magyarországon a Stadler

Ma közel 500 fős a tíz éve 7 alkalmazottal indult, azóta majdnem 60 millió eurónyi beruházást végrehajtott Stadler csoport magyarországi érdekeltsége.

Ezekre a kérdésekre vár választ Lázár a tramtrain-ügyben

Tíz kérdésre vár választ Lázár János a Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő tramtrain-projekt megdrágulása miatt a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumtól (NFM), amely a MÁV-val "karöltve" készítette elő a beruházást - írta szerdán a delmagyar.hu.
Világgazdaság Piactér