stream

A stream lenyomja a zeneletöltést

A stream vált a zeneipar legdinamikusabban bővülő szektorává. A szerverről továbbított zenéből származó bevételek 40 százalékkal emelkednek majd idén a Strategy Analytics jelentése szerint. Ezzel szemben a letöltésekre költött összeg mindössze 8,6 százalékos növekedést tud produkálni. Az előrejelzés szerint 2015-re a digitális értékesítés túlszárnyalja a CD és egyéb fizikai formátumok bevételét.

Kétszázezer Hondát hívnak vissza világszerte

Világszerte mintegy 200 ezer jármű visszahívását rendelte el a Honda. A japán autógyár szerint az autók motorhűtése nem működik megfelelően. Februárban már felmerült hasonló probléma.

Videóportált vásárolt a Tesco

A Tesco megvásárolta a Blinkbox nevű on demand videó szolgáltató céget – a brit áruházlánc ezzel is igyekszik bővíteni internetes profilját.

Egymillióan nézhetik PC-n az Anglia-Ukrajna meccset

A szakértők szerint újabb mérföldkőhöz érkezett a sportközvetítések története a hétvégén megrendezésre kerülő Anglia - Ukrajna párharc kizárólagos online közvetítésével. A The Independent értesülései szerint ugyanis a közvetítési jogokat birtokló Kentaro a meccs kapcsán legkevesebb egymillió regisztrációra és online nézőre számít.

Hamarosan teljes filmeket is nézhetünk a YouTube-on

A Google leányvállalata mindent megtesz annak érdekében, hogy versenytársaihoz hasonlóan a világ legnépszerűbb videómegosztó portáljára is nagyjátékfilmek és teljes TV műsorok érkezzenek.
1
Világgazdaság Piactér