SYNERGON

Füstbe ment informatikai fejlesztések

Meghirdette a felszámoló a Synergon- cso­port vagyonelemeinek egyik legértékesebbikét, az uniós támogatással kifejlesztett okosrendszereket. Eladó a feleslegessé vált online játékrendszer is

Januártól végelszámolják a Synergont

Január 1-jén megindul a Synergon Informatika Nyt. végelszámolása - döntött a cég rendkívüli közgyűlésén megjelent egyötödnyi részvényes

Végelszámolják a Synergont

Egyre valószínűbb, hogy a Synergon Informatika Nyrt. megromlott tőkehelyzete miatti opciók közül a december 22-i rendkívüli közgyűlés a végelszámolást választja.

Szinte biztos a Synergon végelszámolása

A Synergon Informatika Nyrt. karácsony előtti rendkívüli közgyűlése a végelszámolás mellett voksol – értesült a Világgazdaság –, amit a cég gyenge kilenchavi számai is megalapoznak.

Újabb cég hagyhatja el a pesti tőzsdét

A Synergon Informatika Nyrt. igazgatósága rendkívüli közgyűlést hívott össze, miután konszolidált saját tőkéje az alaptőkéjének kevesebb mint kétharmadára csökkent.

Új call-centert kapott a MÁV

A Synergon Integrator Kft., a tőzsdén forgó a Synergon Informatika Nyrt. 100 százalékos tulajdonú leányvállalata sikeresen átadta a MÁV Start új, saját üzemeltetésű call centerének informatikai fejlesztését Szolnokon – közölte a cég a tőzsde honlapján.

A Synergon felvásárolja a Navigatort

A Synergon csoport informatikai outsourcinggal foglalkozó leányvállalata, a Synergon Outsource Kft. felvásárolja a tevékenységében teljesen megegyező Navigator Informatika Zrt.-t és annak leányvállalatát a Vilati Zrt.-t. Az ügylet értéke 515 millió forint, amit a Synergon részben kötelezettség-átvállalással teljesít. A Navigatort értékesítő Wallis Asset Management Zrt. teljes egészében kiszáll az informatikai outsourcinggal foglalkozó befektetésből.
Világgazdaság Piactér