szállodák

Jól jövedelmez Trumpnak az elnökség

Jelentős üzleti hasznot húz Donald Trump abból, hogy ő az amerikai elnök, rendkívül népszerűek az ország első emberének nevét viselő szállodák.

Tophotelek a világ körül

A világ legdrágább szállodái közül négy európában, egy Dubajban, több a tengerentúlon található, és jó néhány egzotikus helyszín is felkerült a listára.

Tophotelek a világ körül

A világ legdrágább szállodái közül négy európában, egy Dubajban, több a tengerentúlon található, és jó néhány egzotikus helyszín is felkerült a listára. A legtöbbet egy víz alatti hotelben kell fizetniük a vendégeknek.

A szobaárakban a siker kulcsa

Több mint 80 milliárd forintot tett ki az év első öt hónapjában a magyarországi szállodák bruttó szobaárbevétele, ami 18,3 százalékos ugrás a tavalyi évkezdethez képest.

Nagyon belehúztak a vidéki szállodák

Az országos szállodai teljesítményeket évek óta először a vidéki hotelek forgalmának növekedése határozta meg az idén januárban, míg a fővárosi hotelek teljesítménye mérséklődött - derül ki a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által a magyarországi és nemzetközi szállodaipar januári teljesítményéről készített jelentésből.

Megreformálják Siófok vigalmi negyedét

Siófokon az idei szezont kiemelkedően jónak értékelte a helyi vállalkozókat tömörítő turisztikai egyesület a város legutóbbi testületi ülésén. Az önkormányzat adatai szerint nyár végéig csaknem elérte a 900 ezret a regisztrált vendégéjszakák száma, ami 3,9 százalékos emelkedés tavalyhoz képest.
Világgazdaság Piactér