székhely

Az NBB súlyt ad a magyar központnak

A Pénzügyminisztérium kiállt a Nem­zetközi Beruházási Bank Budapestre költözése mellett, és a nemzetközi hitelminősítőknek is tetszik a lépés. Tévedés, hogy a pénzintézettel kijátszhatók az orosz szankciók.

Új székhelyet választ az Amazon

Végéhez közeledik a két éve folyó verseny az Amazon új székhelyéért. Előfordulhat, hogy egyszerre két győztest is hirdetnek.

Költözködik a SET Group

A BÉT-en jegyzett SET Group folyamatos fejlődésének biztosítása érdekében áthelyezte a székhelyét egy irodaházba, ahol egy egész emeletet bérbe vett.

Kedvenccé válhat a SET Group

A felfokozott érdeklődés miatt szűknek találták a karanténból épp csak kitörő SET Group rendkívüli közgyűlésének meghirdetett helyszínét. A befektetők zárt körű tőkeemelésről döntenek.

Átláthatóbbá tennék a cégek működését

Egyértelműsítené a cégeknek nyújtott székhelyszolgáltatással kapcsolatos elvárásokat az Igazságügyi Minisztérium, ilyen szolgáltatásra nem lehetne határozott idejű szerződést kötni.

Orosházára települt át a Kodolányi Főiskola

Február 1-jétől Székesfehérvár helyett hivatalosan is Orosházán van a Kodolányi János Főiskola székhelye - hangzott el csütörtökön az intézmény új székhelyén tartott sajtótájékoztatón.
Világgazdaság Piactér