Forrás
RND Solutions
# szijjarto-peter

Szijjártó: Tádzsikisztán hatalmas lehetőség a vízügyi cégeknek

Magyarország a magyar cégek tádzsikisztáni beruházásainak megkönnyítésére 38 millió eurós hitelkeretet hozott létre az Eximbanknál.
2017.06.28 Olvasási idő:

Szijjártó: Komoly gazdasági érdek együttműködni Közép-Ázsiával

Főleg az olajiparban, a mezőgazdaságban és a vízgazdálkodásban tudjuk fejleszteni az együttműködést Kazahsztánnal – mondta Szijjártó Péter.
2017.06.26 Olvasási idő:

Budapest a világ élvonalában találhatja magát

Európa egyik legnagyobb gázturbina-lapát gyártó üzeme lesz Budapesten – közölte Szijjártó Péter külgazdasági miniszter.
2017.06.20 Olvasási idő:

Putyin Budapestre jöhet augusztusban

Egy éven belül másodszor is Magyarországra látogathat Oroszország elnöke, Vlagyimir Putyin. Az orosz államfő csak rövid látogatást tesz hazánkban.
2017.06.12 Olvasási idő:

Déli Áramlat: felélednek a tárgyalások

Magyarország, Oroszország és Szerbia felújítja a tárgyalásokat a Déli Áramlat korábbi nyomvonalát részben követő, de annál kisebb kapacitású gázvezeték rövid időtávon belüli megépítéséről .
2017.06.02 Olvasási idő:

A Paksi bővítés gazdaságtörténeti értéket hordoz

A paksi erőmű bővítése nem csak energetikai kérdés, hazánk gazdaságtörténetének is jelentős a részét képezi – mondta külgazdasági és külügyminiszter.
2017.06.01 Olvasási idő:

Oroszlány lesz a legnagyobb nyertese az új kínai-magyar megállapodásnak

Stratégiai megállapodást kötött kedden Csungkingban Magyarország a Bohong-csoporttal, amely a világ legnagyobb kipufogógyártója.
2017.05.16 Olvasási idő:

Új központba költözött a Nokia

A Nokia most átadott budapesti központjában már olyan fejlesztéseken dolgoznak, amely a következő évtizedekben napi szinten könnyíti meg az életünket.
2017.05.09 Olvasási idő:

Szijjártó: Európának a legfontosabb, hogy stabilitás legyen Törökországban

Európának minden olyan veszélyforrást el kell kerülnie, ami a Törökországgal kötött migrációs megegyezés felrúgását eredményezheti, a halálbüntetést azonban az európai integrációban nem tekintik elfogadhatónak - mondta a külgazdasági és külügyminiszter a Tata Consultancy Services sajtótájékoztatóját követően kedden Budapesten.
2017.04.18 Olvasási idő:

A cél, hogy mi legyünk a legvonzóbbak az autógyáraknak

Vonzó környezetet akar teremteni a kormányzat az autóipari csúcstechnológiát képviselő cégeknek. Így nem csak a gyártás, hanem a kutatás-fejlesztés területén lehet komoly szereplő Magyarország.
2017.04.13 Olvasási idő: