tanácsadó

A bankoknál is megjelent a munkaerőhiány

A magyar bankszektorban is megjelent a munkaerőhiány: különösen igaz ez az informatikai, illetve a speciális tudást igénylő tanácsadói, értékesítési területeken.

Times: Trump akár sikeres is lehet, ha ösztönei helyett tanácsadóira hallgat

Az eddigiektől radikálisan különböző formájú elnöki időszak kezdődik az Egyesült Államokban péntektől, és bár jelentősek a kockázatok, de a komoly siker sincs kizárva, ha Donald Trump legalább annyira hallgat tanácsadóira, mint saját ösztöneire - írta pénteki kommentárjában a londoni The Times.

Csökkent Hegedűs Zsuzsa gyermekéhezés elleni alapítványának támogatása

A támogatott családok létszáma a gyermekéhezés felszámolására létrehozott Minden Gyermek Lakjon Jól nevű alapítvány keretében 2011 óta 15 ezer családról mintegy 2000-re csökkent, a támogatás összege pedig 186,5 millió forintról 36,3 millióra forintra – közölte Bangó Borbély Ildikó. Az MSZP-s képviselő szerint így megkérdőjelezhető Hegedűs Zsuzsa tanácsadó sikeressége. Semjén Zsolt szerint Hegedűs munkája sikeres volt, 2010-hez képest idén a kormány éves szinten 24 milliárd forinttal többletforrást adott a gyermekétkeztetésre.

Devizahitelek, magánpénztár - Erről kérdeztünk leginkább

Működésük első évében, 2011 áprilisa óta közel ötezer ügyfélmegkeresést kezeltek a nyolc megyeszékhelyen tevékenykedő pénzügyi fogyasztóvédelmi tanácsadó irodák, az idei márciusi adatok nélkül – derül ki az irodahálózatot anyagilag és szakmailag támogató PSZÁF összesítéséből.

2012 nem a nagy tervek megvalósításának éve

A supply chain szakemberek 10+1 nagy feladatra számítanak 2012-ben – derül ki az MLBKT folyamatban lévő felméréséből, amelynek során tagjait és partnereit kérdezte arról, mik lesznek az idei év nagy kihívásai az ellátási láncok számára.

A bankok sokszor maguknak keresik a bajt

Szakértők szerint a befektetési bankok által a legmegfelelőbbnek tartott traderek éppen olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek adott esetben csalásokra sarkallják őket.
Világgazdaság Piactér