Tarsoly Csaba

Ítéletet hoztak Quaestor-ügyben

11,2 milliárd forint megfizetésére kötelezte a bíróság Tarsoly Csabát és kimondta vezetői felelősségét.

Zárt tárgyalást rendeltek el a volt Quaestor-vezér MNB elleni perében

Tarsoly Csaba felperes kérésére hétfőn üzleti titokra hivatkozva zárt tárgyalást rendelt el a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság abban a közigazgatási perben, amelyet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) határozatának bírósági felülvizsgálatára indított a volt Quaestor-vezér. A bíróság a felperes kérésére megtiltotta a kép- és hangfelvétel készítését is.

Nem függesztették fel a volt Quaestor-vezér közigazgatási perét

Elutasította a bíróság Tarsoly Csaba ügyvédjének kérését a volt Quaestor-vezér által a jegybank ellen indított közigazgatási per felfüggesztésére az ellene folyó büntetőper lezárulásáig - erről a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság hétfőn döntött a egyebek mellett 20 millió forint bírságot és jogsértéseket megállapító felügyeleti döntéssel szemben indított perben.

Az MNB feljelenti a Quaestor volt elnök-vezérigazgatóját

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) büntető feljelentést tesz Tarsoly Csaba, a Quaestor volt elnök-vezérigazgató ellen a jegybankkal, illetve annak tisztségviselőivel szemben napvilágot látott "a rágalmazás és becsületsértés tényállításait kimerítő valótlanságai miatt" - közölte a jegybank csütörtökön az MTI-vel.

Kezdődik a Quaestor-ügy tárgyalása

Tarsoly Csabát és társait egyebek között csalással és sikkasztással vádolják. Az ügynek több mint harmincezer sértettje van, a vádbeli cselekmények elkövetési értéke 77 milliárd forint.

Előzetesben marad Tarsoly Csaba

Meghosszabbították Tarsoly Csabának, a Quaestor-cégcsoport vezetőjének előzetes letartóztatását.
Világgazdaság Piactér