Tatárszentgyörgy

„Tíz percen múlt az életünk” - bosszút sejtenek a romák

Keddre virradóra felgyújtották a tatárszentgyörgyi cigány önkormányzat elnök-helyettesének házát. Szerencsére senki sem volt otthon. Az asszony szerint így álltak valakik bosszút rajta, amiért az előző, februári két ember halálát okozó gyújtogatást és lövöldözést „ nem hagyta eltussolni.”

Újabb ház égett le Tatárszentgyörgyön

Kigyulladt egy családi ház két helyisége Tatárszentgyörgyön kedden a hajnali órákban - tájékoztatta az MTI-t a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Mégsem gyújtogás okozta az újabb tüzet Tatárszentgyörgyön

Minden valószínűség szerint nincs összefüggés a közelmúltbeli és a szombat este történt tűzeset között a tatárszentgyörgyi cigánysoron. Utóbbit a vizsgálatok eddigi állása alapján nem szándékos gyújtogatás okozta - közölték azon a sajtótájékoztatón, melyet vasárnapra virradóra tartottak a helyszínen. Zoltán Ferenc Pest megyei katasztrófavédelmi igazgató elmondta, hogy az épületben minden kétséget kizárólag beazonosították a tűzfészket. Ez alapján kijelenthető, hogy a lángok a konyhában csaptak fel, ahol egy elektromos fűtőberendezés is működött. A vizsgálat során a szakemberek semmiféle égést gyorsító anyagot nem találtak. Így nagy biztonsággal kizárható az idegenkezűség lehetősége.
Világgazdaság Piactér