Terézváros

Magyar közterületek a mozivásznon

Több százmillió forintot fizetnek a különböző produkciós irodák évente azért, hogy magyarországi köztereken forgathassanak.

Magyar közterületek a mozivásznon

Több százmillió forintot fizetnek a különböző produkciós irodák évente azért, hogy magyarországi köztereken forgathassanak.

Megkezdődött a Nyugati tér felújítása

A közbeszerzési eljárás lezárultával megkezdődött a terézvárosi önkormányzat idei legnagyobb léptékű fejlesztése, a budapesti Nyugati tér teljes megújítása, az építkezés a közúti közlekedést nem akadályozza - közölte a VI. kerületi helyhatóság kedden az MTI-vel.

Elhunyt a megvádolt polgármester

Elhunyt Verók István szocialista politikus szerda hajnalban. Terézváros korábbi polgármestere 62 éves volt. Verók István 2002 és 2010 között, két cikluson át vezette Terézvárost.

Diszkótragédia: Sokkal több biztonsági ember kellett volna

Nyolcszor annyi – tíz helyett nyolcvan-száz – biztonsági embernek kellett volna felügyelnie szakmai szabályok szerint azt a hétvégi, háromezer fős rendezvényt, ahol három fiatal életét vesztette a tömegben – nyilatkozta Német Ferenc, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Országos Szervezetének elnöke a Duna Televízió Közbeszéd című műsorában hétfő este.

Nem tudják megvonni Hunvald pénzét?

A kerületi ingatlanpanama-gyanús ügyek miatt február óta rács mögött lévő Hunvald György erzsébetvárosi polgármester fizetéséről döntenek a héten a kerület képviselői – írja a Népszabadság.

Száműznék a Centrumot, 2011-től egységes lehet a parkolás Budapesten

Két kerületben is ma jár le a Centrum Parkoló Kft.-vel a fizetőparkolás üzemeltetésére korábban kötött, tíz évre szóló szerződés. A fővárosi fizetőparkolásban eddig gyakorlatilag versenytárs nélküli magáncég így konkurenciát kaphat – írja a Népszabadság.

Kerékbilincs: vége egy kellemetlen korszaknak?

Fővárosi Közterület-felügyelet (FKF) hétfői vezetői értekezletén váratlanul bejelentették, hogy az este hat órától esedékes műszakváltás után már nem lehet kerékbilincset felszerelni - értesült a Magyar Nemzet.
Világgazdaság Piactér