Tiencsin

Tiencsin: semlegesítettek 150 tonna nátrium-cianid-maradványt

Hétfő estig körülbelül 150-160 tonna rendkívül mérgező nátrium-cianid-maradványt gyűjtöttek össze és semlegesítettek a tiencsini robbanásoktól számított 3 kilométeres körzetben - közölte az észak-kínai város polgármester-helyettese késő éjszaka.

Egyre több a halott a tiencsini robbanásokban

Két újabb holttestet emeltek ki a romok alól a múlt szerdai tiencsini robbanások helyszínén, így a halálos áldozatok száma hétfőn 114-re emelkedett, az azonosított holttestek száma 54. Egyelőre eltűntként kezelnek 70 embert - közölték hétfői tájékoztatójukon a kínai város illetékesei.

Száz felett van már az áldozatok száma Tiencsinben

Már legalább 104 halálos áldozata és 722 sérültje van a pusztító erejű tiencsini robbanásoknak; 58 ember állapota súlyos, illetve válságos - közölte szombaton késő este a kínai katasztrófa-elhárítás helyi központja.

Eddig 62 áldozata van a tiencsini robbanásoknak

Legalább 50 ember, köztük 12 tűzoltó meghalt, és 701 sérültet kórházba kellett szállítani az után a nagy erejű robbanássorozat után, amely az észak-kínai Tiencsin városban történt nem sokkal szerda éjfél előtt - írta a mentők központjára hivatkozva a Hszinhua hírügynökség legfrissebb jelentésében.
1
Világgazdaság Piactér