törlesztőrészlet

Többhavi törlesztő megspórolható

Nemcsak a bankok, a hitelközvetítők ajánlatait is érdemes összehasonlítani, mert nagy a különbség a teljes ügyfélterheknél.

Több ezer forinttal nőhetnek a törlesztők

Érdemes lehet átgondolni a hitelkamatok fixálását, mert a bankközi piacon emelkedtek a kamatok, és ezt a bankok érvényesíteni fogják a hitelkamatokban.

Emelkedhetnek a törlesztőrészletek

Az egykori devizahitelesek tömegeinek emelkedhet – akár jelentősen is – a havi törlesztőrészlete idén áprilistól – írja a Magyar Nemzet.

Minden harmadik magyar csúszik a törlesztővel

A magyarok 37 százalékával időnként előfordul, hogy nem tudja törleszteni tartozásait - derül ki az Intrum Justitia európai fogyasztói fizetési jelentéséből.

Örülhetnek a hitelesek

Hiába tartja május óta 0,9 százalékon az alapkamatot az MNB, a meglévő lakossági hitelek kamatszintje és ezáltal törlesztőrészlete azóta is csökken, a Bubor ugyanis egyre jobban elszakad az alapkamattól.

Sokakon nem segített a banki elszámolás

Bár a bankszövetség adatai szerint a klasszikus lakáshitelesek 82 százaléka jól járt most, az összes devizahitelesnek nagyjából a felén nem segített az elszámolás. A hátralékosok vannak a legnagyobb hátrányban, és számukra már a bankoknak sem maradt ajánlata – írja csütörtöki számában a Népszabadság.
Világgazdaság Piactér