toronto

Vádat emeltek a torontói gázoló ellen

Tíz rendbeli gyilkosság és 13 rendbeli emberölési kísérlet miatt emeltek vádat a torontói gázoló, Alek Minassian gyanúsított ellen.

A G7 tagjai elítélik Oroszországot

A világ hét legfejlettebb ipari országának külügyminiszterei veszélyesnek ítélik a béke és biztonság számára Oroszország viselkedését.

Gyakrabban utazhat Torontóba

Az Air Canada Rouge kanadai légitársaság járata az idei heti három után jövőre már heti öt alkalommal közlekedik Budapest és Toronto között, és az ideinél korábban, már május 19-én elindul. Az ülőhelyek száma ezzel 56 százalékkal lesz több. A jegyek értékesítését megkezdték - közölte a Budapest Airport (BA) Zrt. pénteken.

Magyar utasok ragadtak a torontói reptéren

Kétszáz utas, köztük magyarok ragadtak a torontói repülőtéren, miután a görög SkyGreece légitársaság törölte budapesti járatát - tudta meg az MTI csütörtökön.

Börzét vegyenek, avagy a tőzsde is olcsó akar lenni

A 210 éve működő londoni értéktőzsde (LSE) beleegyezett abba, hogy megvásárolja a torontói értéktőzsdét működtető TMX csoportot egy 3,2 milliárd kanadai dollár összegű tranzakció keretében

Égig érő, felfújható torony vezethet az űrbe

A torontói York Egyetem munkatársai az űrutazás különleges módját vezetnék be. Motoros jármű helyett egy 15-20 kilométer hosszú, felfújható tornyot építenének, amelynek tetejéről 600 kilométeres mélységben megfigyelhető lenne az űr.
Világgazdaság Piactér