TV2-csoport

2021-ben is őrzi piacvezető pozícióját a TV2

A TV2 erősen indította az évet: januárban az RTL Klubbal szemben a legnagyobb előnyt az egész napot vizsgálva a teljes lakosság körében sikerült elérni, mivel a TV2 csatornát átlagosan a 4 éves vagy annál idősebb nézők 11,6%-a választotta, addig az RTL Klubot 3,5 százalékponttal kevesebben, 8,1%, de a másik két fontos célcsoportban is a TV2 lett a piacvezető az év első hónapjában. A január hétköznap esti főműsoridős (18:00-22:59) nézettségi versenye is kiemelkedő eredményeket hozott, hiszen átlag nézői részesedést tekintve vitathatatlanul a TV2 nyert mindhárom kiemelt korcsoportban. TV2 31 estéből 18-at nyert meg a 18-49 évesek körében (Főműsoridő: 18:00-22:59).

A TV2 Csoport regionális tévétársasággá válik

A hatósági engedélyekre vár a TV2 Csoport a szlovéniai Planet TV megvásárlása kapcsán. Amint ezek meglesznek, elindulhat a szlovén leányvállalat csoporton belüli integrációja – mondta a csoport vezérigazgatója.

Új tulajdonoshoz kerül a TV2-csoport

A tranzakciók zárását és a Gazdasági Versenyhivatal hozzájárulását követően Vida József érdekeltségébe kerül a TV2 médiaportfóliója.
Világgazdaság Piactér