Uber

Most éppen Németországban járt pórul az Uber

Jogsértőnek minősítette és azonnali hatállyal betiltotta egy németországi bíróság csütörtökön az Uber amerikai fuvarközvetítő cég UberX nevű szolgáltatását.

Veszteségzónában ragadt az Uber

Kettős présbe szorultak a fuvarmegosztó piac szereplői: amíg a szabályozó hatóságok a működési feltételeiken szigorítanának, addig a részvényeseik a mielőbbi profittermelésre ösztökélik őket. Ahogy az Uber példája is mutatja, a követelményeknek egyre nehezebb eleget tenni.

Történelmi bukta az Ubernél

Az Uber 5,2 milliárd dolláros veszteséggel zárta három hónapos terminusát júniusban, ez a legnagyobb negyedéves veszteség.

Mégsem alkalmazott az Uber sofőrje

Kezd helyrerázódni az Uber árfolyama, a pénteki rajt óta elszenvedett veszteségéből már alig több mint 10 százalékot kell ledolgoznia. A feltámadásnak lökést adott egy kedvező munkajogi döntés is.

Mégsem alkalmazott az Uber sofőrje

Kezd helyrerázódni az Uber árfolyama, a pénteki rajt óta elszenvedett veszteségéből már alig több mint 10 százalékot kell ledolgoznia.

Gödörben az Uber

Meredeken csökkent az Uber Technologies árfolyama a New York-i tőzsdén a rosszul sikerült elsődleges részvénykibocsátás (IPO) után.
Világgazdaság Piactér