újbuda

Újbuda csak 32 milliót kap

Nem robbantott kasszát Újbuda önkormányzata a Kopaszi-gát ingatlanüzletével. A terület nagyobb részét ő adta, összes bevétele talán a 3 milliárdot se éri el.

Tarlós kiállt a Zöld Pardon mellett

A Zöld Pardon bezárását a főváros vezetése nem támogatja, apolitikus lépésnek tartja. A valódi, közismert országzászló egyébként is a belvárosi Szabadság téren állt – mindössze ez a két mondat olvasható a Főpolgármesteri Hivatal ma kiadott közleményében.

Milyen legyen a Gomba a Móricz Zsigmond körtéren?

A Móricz Zsigmond körtéri Gomba épületének felújítására kiírt tervpályázat bíráló bizottsága és a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal javaslata alapján a Gyüre Építésziroda Kft. és a Hetedik Műterem Kft. terve versenyez Újbuda lakóinak szavazatáért.

Nem kapta meg a 3 milliárdos büntetési csekket a Zöld Pardon?

Három hónappal ezelőtt vetett ki bírságot a XI. kerületi önkormányzat a Zöld Pardont és a Café del Riót működtető cégekre, mondván évek óta jóval nagyobb közterületet használnak, mint az önkormányzattal kötött bérleti szerződés alapján megtehetnék. A szórakozóhelyek még mindig nem kapták meg a csekket. A fizetendő összeg állítólag több mint 3 milliárd forint – írja a Heti Válasz.
1
Világgazdaság Piactér