út

Több út felújítása is elkezdődött

Három helyszínen, a Tarhos-Békés-Gerla, a Dévaványa-Gyomaendrőd szakaszon, valamint a gyulavári bekötőúton is elindult az útfelújítás Békés megyében.

Megkezdődik az új gyorsforgalmi út előkészítése

Megkezdődik az M8-as gyorsforgalmi út előkészítése, amelynek tervezésére, a hatástanulmányok készítésére, és az engedélyek beszerzésére több mint 10 milliárd forint áll rendelkezésre.

Több utat lezárt a rendőrség Borsodban

Több alsóbbrendű utat lezárt a rendőrség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a múlt hét közepi télies időjárás okozta károk enyhítése érdekében és balesetveszély miatt - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel.

Megvannak az M4-es Üllő-Cegléd közötti szakaszának nyertes kivitelezői

Kihirdette a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) az M4-es Üllő-Cegléd közötti szakaszának nyertes kivitelezőit, az Üllő-Albertirsa 30 kilométeres szakaszt a Duna Aszfalt Kft. és az EuroAszfalt Kft. 52,1 milliárd forintért, az Albertirsa-Cegléd 14 kilométerest szakaszt a Colas Út, Colas Hungária Zrt. és Colas Közlekedésépítési Kft. 20,48 milliárd forintért építi meg, az ehhez szükséges forrást a magyar költségvetés biztosítja.

Kétszáz kilométernyi út építését kezdik meg

Jelenleg több mint ötven kilométernyi gyorsforgalmi utat építenek uniós és hazai forrás felhasználásával, belátható időn belül pedig további kétszáz kilométeren kezdődhetnek meg a munkák.
Világgazdaság Piactér