úticél

Tisztul az utazási irodák piaca

Kevesebb a jogosulatlan utazásszervező, de még mindig vannak olyan vállalkozások, amelyek a jogszabályi feltételek nélkül végzik tevékenységüket.

Budapest Európa egyik legnépszerűbb úticélja

Budapest Európa egyik legnépszerűbb úti célja, amiben nagy szerepet játszik az olcsó légitársaságok jelenléte és a sok szórakozási lehetőség - mondta a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke az M1 hírcsatorna mai műsorában.

Olcsó és izgalmas úticél Magyarország

Magyarország olcsó úti cél egy turisztikai felmérés szerint, az utóbbi négy év adatai alapján az osztrákok 100 eurója minden évben jóval többet ért Magyarországon - erről Szántó Zoltán, a Turizmus Online főszerkesztője beszélt ma az M1 hírcsatornán.

Mit tehet, ha már befizette az egyiptomi utat?

Molnár Judit, a Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetségének (MUISZ) szóvivője hétfőn az MTI-nek azt mondta: akik már befizették egyiptomi útjukat - több száz ilyen utas van - két lehetőségük van: vagy elfogadják az utazási irodák által felajánlott másik úti célt, vagy visszakérhetik a befizetett összeget.

Főként itthon nyaralnak idén a magyarok

A 18-64 évesek kétharmada tervezi, hogy elutazik valahova, míg csaknem egynegyedük várhatóan nem megy nyaralni – derült ki a KutatóCentrum és a Marketing&Media közös felméréséből, melyben az idei nyaralási terveket vizsgálták.
1
Világgazdaság Piactér