Vagyonkezelő

Átalakul az Altera Vagyonkezelő

Az Altera Nyrt. csütörtöki közgyűlésén a részvényesek teljesen új igazgatóságot választottak, és több fontos ponton módosították a társaság alapszabályát.

Átvehetik a robotok a piaci kereskedést

A világ legnagyobb vagyonkezelője már szoftverekre bízná a portfóliómenedzserek munkáját, ám a lapunk által megkérdezett szakértők szerint az embert nem lehet kiiktatni a rendszerből.

Ez a vagyonkezelés rákfenéje

A bizalmi vagyonkezelés rákfenéje, hogy a vagyonkezelő tulajdonjogot szerez a rábízott tárgy felett – mondta Illés István a Világgazdaság konferenciáján.

A Wizz Air-alapítók új vagyonkezelője

Az egykori Wizz Air-alapító Farkas Lajos a Világgazdaság kérdésére csak annyit árult el az új vagyonkezelőről, hogy projektcégről van szó.

Rengeteg ingatlantól válik meg a közmédia

Mintegy ötven olyan budapesti és vidéki ingatlan van a közmédia tulajdonában, amelyre már nincs szüksége. Ezek most az állami vagyonkezelőre szállnak.

Így tenné hatékonyabbá az IMF a MARK vagyonkezelő alapot

Szakmai befektetők bevonását és az irányítási autonómia megerősítését javasolja a Nemzetközi Valutaalap a Magyar Nemzeti Banknak a bankrendszert terhelő nem teljesítő hitelek felszámolására létrehozott MARK vagyonkezelő alap céljainak hatékonyabb teljesítéséhez - derül ki az IMF MNB-nek küldött javaslatából.
Világgazdaság Piactér