Varga Zoltán

A Central Médiacsoport eladja a Szallas.hu-t

Az OTP Bank és a PortfoLion Regionális Magántőke Alap megvásárolja a Szallas.hu Kft. 100%-os tulajdonrészét a Central Médiacsoporttól, és a két alapító tagtól Varga Zoltántól, és Dorcsinecz Józseftől – írja a 24.hu, melyet a Central Médiacsoport ad ki.

Indul a vitustánc a BÉT-en - A Mol és az OTP nyerhet

Pozitív nyitás után hullámzó árfolyammozgásra számítanak a Budapesti Értéktőzsde szerdai kereskedési napján az MTI által megkérdezett elemzők. A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 336,77 pontos emelkedéssel, 18.975,39 ponton nyitott szerdán.

Közszolgálati Miniszteri díjat kapott az AS cégcsoport három munkatársa

Az Önkormányzati Minisztérium eredményes szakmai munkájáért, az önkormányzatokat érintő témák színvonalas megjelenítéséért elismerésben részesítette Gyükeri Mercédesz és Szluka Márton szerkesztőket, a Világgazdaság - Központi Szerkesztőség munkatársait, valamint Jávor Pétert, a Békés Megyei Hírlap munkatársát.

Varga Zoltán: nem sok az a 72 milliárdos elvonás

Az oktatás 11,5 milliárd forinttal kevesebből gazdálkodhat 2010-ben – mondta Varga Zoltán önkormányzati miniszter. Hozzátette, az oktatási normatívák 11,5 milliárdos csökkentése nem jár feladatelvonással, vagyis plusz teljesítésekből kell majd az önkormányzatoknak kigazdálkodniuk, például előfordulhat, hogy az osztályfőnökök kevesebb pénzt kapnak majd.

85 milliárddal kevesebbet kapnak az önkormányzatok

Körülbelül 85 milliárd forinttal csökken az önkormányzatok állami támogatása jövőre - mondta Varga Zoltán önkormányzati miniszter. Hozzátette: a minisztérium költségvetési kerete nagyjából másfél milliárd forinttal nő.
Világgazdaság Piactér