Végh Richárd

A magyar tőzsde mindenki számára nyitott

A célunk az, hogy Magyarországon olyan tőzsde működjön, amely a gazdaság vérkeringésében katalizátorként tud részt venni, sok cégnek segíthet tőkéhez jutni – mondta Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) elnök-vezérigazgatója a Világgazdaság Tőzsdekonferencia 2018 – A fák tényleg az égig nőnek? című konferenciáján.

A magyar tőzsde mindenkinek segítene tőkéhez jutni

A célunk az, hogy Magyarországon olyan tőzsde működjön, amely a gazdaság vérkeringésében katalizátorként tud részt venni – mondta Végh Richárd, a BÉT elnök-vezérigazgatója a Világgazdaság Tőzsdekonferenciáján.

Duplázott a pesti tőzsde

A Budapesti Értéktőzsde tavalyi adózott nyeresége több mint kétszerese lett az egy évvel korábbinak.

Több új cég léphet be a magyar tőzsdére jövőre

A tavalyi évhez hasonlóan 2017-et is pozitív eredménnyel zárhatja a magyar tőzsde – mondta a Világgazdaságnak adott interjúban Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde elnök-vezérigazgató.

Több új cég léphet be a magyar tőzsdére jövőre

A tavalyi évhez hasonlóan 2017-et is pozitív eredménnyel zárhatja a magyar tőzsde – mondta a Világgazdaságnak adott interjúban Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde elnök-vezérigazgatója, aki abban bízik, hogy a Waberer’s International tőzsdei megjelenése számos más magyar vállalat számára követendő példa lesz.
Világgazdaság Piactér