VIG

Megvették az AXA Biztosítót

A Vienna Insurance Group (VIG) megvásárolta a magyar életbiztosítási piacon működő AXA Biztosító Zrt. 100 százalékát, a cég Vienna Life Biztosító márkanév alatt folytatja tevékenységét - közölte a VIG.

Csökkenő díjbevétel a nagy osztrák biztosítónál

A Magyarországon több cég révén is érintett Vienna Insurance Group (VIG) tavaly 9,2 milliárd eurós díjbevételt ért el, ez 4,4 százalékkal alacsonyabb a 2012-esnél – közölte a társaság.

Csökkenő nyereség a VIG csoportnál

A Magyarországon két biztosítóval is jelen lévő Vienna Insurance Group 7,1 milliárd eurós díjbevételt ért el az első kilenc hónapban, ez 5,1 százalékkal alacsonyabb a tavalyinál – közölte a társaság. Az adózás előtti eredmény szintén csökkent, 315,9 millió euró lett, ami 28,8 százalékkal marad el a 2012-estől.

33 éves az Union biztosító új elnök-vezérigazgatója

A felügyelő bizottság döntése értelmében jövő év közepétől Lehel Gábor (33) tölti be a Vienna Insurance Group magyarországi leányvállalata, az Union Biztosító elnök-vezérigazgatói posztját és alakítja a vállalat további, hosszú távú fejlődését a magyar piacon.

A VIG átvette az Erste biztosítási leányvállaltait

A Vienna Insurance Group (VIG) az illetékes osztrák, szlovák, horvát, cseh és magyar versenyfelügyeleti és biztosítási hatóságok jóváhagyása után lezárta az Erste Group Ausztriában, illetve Közép-és Kelet-Európában működő biztosítási leányvállalatainak átvételét.

Elkelt az Erste biztosító

Az Európai Bizottság jóváhagyta az Erste Bank csoport biztosítási üzletágának felvásárlását. A vevő a Vienna Insurance Group (VIG).
1
Világgazdaság Piactér