villa

A tengerre épít luxusnegyedet Monaco

Óriásprojekt keretében növeli tengerpartját Monaco, hogy így bővítse a túlzsúfolt városállam telített ingatlanpiacát, és újabb szupergazdagokat csábítson az országba.

A világ idei legdrágább új lakásai - Fotók

Friss globális listát tett közzé az amerikai Forbes magazin az idén átadott legdrágább lakásokról. A 10 legtöbbe kerülő hajlék összértéke meghaladja az egymilliárd dollárt.

Zimmer frei! Maximum 4000 forintig

Miközben a dunántúli, köztük a balatoni szállásadók egyre pesszimistábbak az idei szezon kilátásait illetően, úgy tűnik, feltámad a szinte a szocializmussal együtt eltemetett zimmer frei - írta a Napi Gazdaság.

Megrongálták az RBS volt vezérének egy milliárdos házát

Sir Fred Godwin, a Royal Bank of Scotland (RBS) volt vezére a skóciai Edinburgh elit negyedében, egy három millió fontos (984 millió forint) villában él. Az épületet éjszaka megtámadták: több ablakot és a volt bankvezér autóját összetörték.

Vetítőterem és versenyuszoda kell az igazi villába

Versenyzésre is alkalmas méretű uszoda, vetítőterem, tucatnyi autóbeálló, legalább 100 négyzetméteres nappali, óriási, ősfás kert és személyzeti lakrész. Ezek a kellékei az igazi pesti luxusnak a 300 millió forint feletti értékű lakóingatlanok piacán. A vevői igények a tapasztalatok szerint messze elléptek a kínálattó
Világgazdaság Piactér