WestEnd

Így készülnek az újranyitásra a magyar üzletek

Miután kedden elérte a 2,5 milliót a beoltottak száma, az üzletek, boltok és bevásárlóközpontok elkezdték bejelenteni intézkedéseiket az újranyitáshoz. Az Ikea például péntektől Budaörsön és az Örs vezér terén nyit.

Megújul a Westend bevásárlóközpont

A következő három évben számos új üzlet és szolgáltatás, valamint további fejlesztések várják majd a látogatókat. Sőt, jövőre bevezetik a papírpénzmentes parkolást is.

Épül a legnagyobb pláza

Hatalmas, 252 000 négyzetméteres komplexum, az Avia Park építése kezdődik meg ősszel Moszkvában, melyből a bevásálóközpont 232 000 négyzetméteren valósul meg, így Európa legnagyobb plázáját adják majd át 2014 végén.

Armani, Nespresso, Vertu - Rekord a magyar építő cégnél

A magyar tulajdonú tervező és kivitelező DVM group tavaly rekordnak számító, 3,2 milliárd forintos árbevételt ért el. A piaci előjelek nem kimondottan kedvezőek, de a társaságnál ennek megismétlését tűzték ki célul 2012-re is.

Lezárult a WestEnd refinanszírozása

A TriGranit Csoport a múlt héten lezárta a budapesti WestEnd City Center refinanszírozását a német Pfandbriefbank által vezetett nemzetközi bankkonzorciummal.

A Starbucks-kávéért is többet fizethetünk

A kivételesen magas munka- és alapanyag igényes italokért hamarosan többet kell fizetni a Starbucks kávézóiban – jelentette be a közelmúltban Howard Schultz.

Plázaharc - Kinek kell a vasárnapi nyitvatartás?

A jelenlegi helyzetben nem időszerű a vasárnapi nyitvatartás korlátozása - állapította meg pénteki kibővített elnökségi ülésén a húsztagú – bevásárló központokat, ingatlanfejlesztőket és két hipermarketláncot tömörítő - Magyar Bevásárlóközpontok Szövetsége (MBSZ). A szövetség ugyanakkor tanulmány készíttetéséről is döntött, hogy felmérjék, milyen hatással lenne a gazdaság egészére, a foglalkoztatásra és a kereskedelmi dolgozók bérére egy a kereskedelem hét végi korlátozására vonatkozó törvény.
Világgazdaság Piactér