WhatsApp

Arcfelismerőt kapott a WhatsApp

Új, biometrikus biztonsági funkciót kapott az egyik legkedveltebb csevegő alkalmazás. A Face ID konkrét időpontra is beállítható.

A világ tíz legnépszerűbb applikációja

Bár sok millió mobilalkalmazás verseng a felhasználók figyelméért és pénztárcájáért, az applikációk közötti verseny egyértelmű nyertese a WhatsApp.

A világ tíz legnépszerűbb applikációja

Bár sok millió mobilalkalmazás verseng a felhasználók figyelméért és pénztárcájáért, az applikációk közötti verseny egyértelmű nyertese a WhatsApp. A másfél milliárd felhasználóval rendelkező csevegőkliens előtt töltjük a legtöbb időt a mobilalkalmazásokat elemző amerikai Apptopia vállalat kutatása szerint.

Brüsszel megszorongatná a WhatsAppot is

Az Európai Bizottság szigorúbb szabályokat írna elő a Skype-hoz vagy a WhatsApp-hoz hasonló, internet-alapú telekommunikációs szolgáltatók számára, hogy egyenlő versenyfeltételeket teremtsen a nagy távközlési szolgáltató cégekkel.

Felhasználóból már akad bőséggel a WhatsAppnál

Havonta már 800 millió aktív felhasználója van a WhatsApp-nak – erről Jan Koum, az üzenetküldő alkalmazás alapítója és vezérigazgatója számolt be saját Facebook-oldalán. A szolgáltatás használóinak száma mindössze három hónap alatt százmillióval nőtt, és ha sikerül tartani ezt az ütemet, akkor az év végére elérhetik az egymilliárdot is.
1
Világgazdaság Piactér