zuhanás

Lassan lecsillapodik a bika a parketten

Csütörtökön is folytatódott a részvénypiacok esése. A lapunknak nyilatkozó elemzők szerint ez még ugyan csak korrekció, de már látni a bikapiac végét is.

Lassan lecsillapodik a bika a parketten

Tegnap is folytatódott a részvénypiacok esése. A lapunknak nyilatkozó elemzők szerint ez még ugyan csak korrekció, de már látni a bikapiac végét is.

Bajban lehet a Facebook

Több mint 22 százalékkal zuhant a Facebook árfolyama a New York-i tőzsde szerdai kereskedése utáni elektronikus kereskedésben.

Több repülő zuhant le 2016-ban, de kevesebb ember halt meg

Bár tavaly sok repülőgép-baleset kapott nagy visszhangot, a kereskedelmi repülés történetében biztonságos évnek számított 2016 - írja az origo.hu. Ráadásul a növekvő utasforgalom ellenére a trend egyértelműen csökkenő, ami a halálos balesetek számát illeti.

A román lej nagyot zuhant a kormányválság hírére

Csaknem hároméves mélypontra gyengült a román lej az euróval szemben, amit az elemzők - a regionális tendenciákon kívül - a bukaresti kormányalakítás körüli politikai bizonytalansággal, a jobboldali államfő és a december 11-i parlamenti választásokon győztes szociálliberális koalíció közötti feszültségekkel magyaráznak.
Világgazdaság Piactér