Átalakítja a Citromail levelező rendszert a Fjordmail International, a szolgáltatás norvég tulajdonosa. A HWSW írta meg, hogy egy felhasználó kapott egy tájékoztató üzenetet a cégtől, amelyben szerepelt, hogy tavasztól havi előfizetéses rendszerben működik tovább a szolgáltatás.

levelezőpogram
Fotó: Shutterstock

Negyedéves és éves előfizetés lesz, havi 1999 forintért. 

Sok felhasználónak ez problémát okozhat, mivel aki már hosszú évek óta használja a Citromail fiókját, annak nagyon sok adat, információ gyűlhetett össze a platformon, ráadásul különböző előfizetések is kapcsolódhatnak hozzá. Egy olyan kényszerhelyzet áll elő, hogy a felhasználók vagy fizetnek, vagy elveszítik a régóta használt e-mail-címüket.

Milliós fizetést is kaphat netflixezésért – Egyre több a szokatlan munkakör

A home office elterjedésével és népszerűségének növekedésével egyidejűleg megnőtt az igény az otthonról végezhető munkakörökre. A Netflix-nézés, a szolgáltatástesztelés és a hangleírás is felkerült a listára.

Az oldal átalakítási tervei között szerepel egyebek között az is, hogy eltűnnek a reklámok a felületről, átalakul a kezelőfelülete, és mobileszközökre is optimalizálják a rendszert. A jelenlegi mobilalkalmazást kivezetik. A felhasználók számára 10 gigabyte tárhelyet biztosítanak.

A fizetős fiókot a felhasználóknak aktiválniuk kell, erre április 12-ig lesz lehetőségük. 

A tájékoztató azt nem részletezi, hogy mi történik azzal, aki elmulasztja a határidőt.

A HWSW arról írt, kérdéses, hogy a Citromail fennmarad-e egyáltalán egy ilyen átalakítás után, hiszen az e-mail-szolgáltatásokat számos sokkal nagyobb cég ingyenesen biztosítja.