15:23
Vállalatok

Élesben ismerkedhetnek a kkv-k a digitalizációval

Várhatóan januárban csatlakozhatnak az első kis- és közepes vállalatok az Ipar 4.0 mintaalkalmazások kialakítása című projekthez.
07:35
Gazdaság

Továbbra sem tudni, mit akar London

Erősen kérdéses, mekkora haladást érhetnek el a ma kezdődő újabb Brexit-fordulóban, mert Theresa May pénteki beszéde után sem lett világosabb, mit akar a brit kormány.
14:46
Vállalatok

Bővíti forgalmát a Budapest Airport

A budapesti repülőtér forgalma az év első nyolc hónapjában 14 százalékkal növekedett, aminek köszönhetően a magyar fővárosé az Európai Unió egyik leggyorsabban fejlődő repülőtere. 
14:45
Pénzügy

Délutánra gyengült a BUX

A BUX plusz 19,38 pontos nyitás után mérséklődött kedden kora délutánig, a vezető papírok a Mol kivételével gyengültek az előző napi záráshoz képest.
14:34
Gazdaság

Nem vonzza az NB I. a topjátékosokat

Közel nyolcszor több legalább egymillió eurót érő futballista játszik Ukrajnában, mint Magyarországon: a legértékesebb NB I.-es játékos be sem férne a legdrágább 30 közé az ukrán élvonalban.
14:25
gyémánt

Tizennégymilliárdért kelt el az elmúlt száz év legnagyobb gyémántja

Ötvenhárom millió dolláros (13,9 milliárd forintos) összegért kelt el az elmúlt száz évben talált legnagyobb nyersgyémánt, egy teniszlabda nagyságú drágakő.
14:19
Közélet

Távozik a német AfD párt társelnöke

Távozik pártjából az Alternatíva Németországnak (AfD) egyik társelnöke, Frauke Petry, és a párt észak-rajna-vesztfáliai vezetője.
14:11
Közélet

Észak-Korea: az USA továbbra is a tárgyalásos megoldásban hisz

Az Egyesült Államok továbbra is előnyben részesíti a tárgyalásos megoldást az észak-koreai válságban, és amíg csak lehet, igyekszik kiaknázni a diplomáciai eszközök nyújtotta lehetőségeket.
14:00
Vállalatok

Íme a 10 legnépszerűbb úti cél

A tíz legnépszerűbb nagyváros mindegyikében nőtt a nemzetközi szállóvendégek száma 2016-ban. A 2017-es előrejelzés szerint szinte mindenhol további bővülés várható.
13:45
Vállalatok

Erről tárgyalt svéd kollégájával Simicskó

Magyarország és Svédország hadiipari együttműködésének erősítéséről egyeztettek kedden Budapesten.
Világgazdaság Piactér