17:01
Gazdaság

Nagyot zuhantak a nagy cégek beruházásai

Tavaly 20 százalékkal estek a beruházások, ebben a költségvetési szervek és a legalább 50 főt foglalkoztató vállalkozások is szerepet játszottak.
11:29
Gazdaság

Több tízmilliárdról döntenek napokon belül

A legfontosabb vidékfejlesztési pályázatokról szeptemberig meghozzák a támogatói döntéseket, 2018. március végéig pedig minden pályázatot el­bírálnak.
16:59
Közélet

Többen megsérültek egy balesetben az M6-oson

Többen megsérültek az M6-os autópálya besnyői lehajtójánál, ahol két személygépkocsi ütközött szombaton délután – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője az MTI-vel.
16:02
Vállalatok

Szüneteltetik több osztály működését a jászberényi kórházban

Júliusban és augusztusban részlegesen szüneteltetik a Jászberényi Szent Erzsébet Kórházban a belgyógyászati-, a krónikus-, illetve a rehabilitációs osztály működését.
15:42
Közélet

Kétmilliárdból újul meg több tucat balatoni strand

Csaknem 2 milliárd forintnyi hazai támogatással 38 Balaton-parti település 55 strandján, 344 beruházás, felújítás valósul meg az idén.
13:58
Közélet

London: több száz lakásból kiköltöztették a lakókat

Több száz lakásból kiköltöztették szombaton a lakókat az észak-londoni Camden kerületben, miután kiderült, hogy lakóépületeiket ugyanolyan külső burkolóelemekkel látták el, amilyenek a múlt héten teljesen kiégett londoni toronyházon is voltak.
13:19
Közélet

Felére csökkent a közterületi bűnözés Magyarországon

Az elmúlt hét évben felére csökkent a közterületi bűnözés Magyarországon a polgárőrség és a rendőrség hatékony együttműködésének eredményeként.
12:39
Vállalatok

A Tesco 10,5 százalékkal emeli a béreket

Amiért az itthoni dolgozók demonstrációra készülnek, megkapják a Tesco brit dolgozói.
12:01
Közélet

New York állam kormányzója: eredményes a CEU-ról folytatott tárgyalás

Eredményesnek nevezte a Közép-Európai Egyetemről (CEU) a magyar kormány képviselőivel előző nap folytatott tárgyalást Andrew Cuomo, New York állam kormányzója .
11:25
Vélemény

Hová tűnhetett a rekordmértékű bérnövekmény?

A valóság újra megcáfolta a tankönyveket, de ezt lassan már kezdjük megszokni. Akkor viszont hol keressük a magyarázatot?
Világgazdaság Piactér