22:00
Gazdaság

Nagy üzlet lesz a mesterséges intelligencia a régióban is

Gyors növekedés várható régiónkban a mesterséges intelligenciára épülő megoldások piacán, a közeljövőben pedig itthon is elkezdődhet a terület egyik úttörője, a Watson üzleti célú felhasználása.
09:20
Gazdaság

Több sebből is vérzik az atomegyezség

A nagyhatalmak megpróbálják rábírni Donald Trump amerikai elnököt, hogy ne mondja fel az Iránnal kötött nukleáris megállapodást.
16:18
Vállalatok

Hatalmas figyelem irányult a Balatonra ezen a nyáron

Sosem látott figyelem irányult a Balatonra ezen a nyáron, de nincs vége a szezonnak, az üdülőövezet továbbra is „nyitva tart” – hangzott el a Balatoni Turizmus Szövetség (BTSZ) szombati sajtótájékoztatóján, amelyet a Balaton közepén, egy hajón tartottak.
15:38
Gazdaság

Leminősítették Nagy-Britanniát

Leminősítette Nagy-Britannia államadós-besorolását a Moody's Investors Service az ország egyre erősödő költségvetési feszültségei és növekedési kockázatai miatt.
14:42
Vállalatok

Rengeteg dolgozójának int búcsút a Tesco

Legfeljebb 250 fős csoportos leépítés várható a Tesco központi irodájánál.
13:52
Közélet

Ezt lehet tudni a holnapi németországi választásokról

Szövetségi parlamenti (Bundestag-) választásokat tartanak vasárnap Németországban, amelyen összesen 61,5 millió állampolgár dönthet az ország sorsáról.
13:26
Közélet

Merényletet követtek el a Donyecki Népköztársaság egyik minisztere ellen

Merényletet követtek el szombaton az önhatalmúlag kikiáltott szakadár Donyecki Népköztársaság (DNR) egyik minisztere ellen, a politikus állapotáról nem tudni biztosat.
12:53
Vállalatok

Több százezren állnak ki a londoni Uber mellett

Néhány óra alatt csaknem félmillióan írták alá az Uber taxiscég londoni szolgáltatási engedélyének megvonása ellen tiltakozó petíciót.
12:46
Közélet

Földrengés volt Észak-Koreában

Kis erejű, 3,4-es fokozatú földrengés volt szombaton Észak-Koreában, a szeptember 3-ai föld alatti nukleáris robbantást helyszínétől nem messze.
12:21
Közélet

Holnap kiderül, megvalósulhatnak-e Macron ígéretei

Részleges szenátusi választást tartanak vasárnap Franciaországban, amely az első választási teszt Emmanuel Macron számára
Világgazdaság Piactér