07:00
Gazdaság

Magasabb áron kínálják a hazai szamócát

Tíznapos késéssel indult a magyar termesztésű szamóca szezonja, és az árak is a tavalyi szint fölött vannak.
06:00
Gazdaság

Gyengülő szélben az erőművek

Az idén kiesik a fix árat és áramátvételt is biztosító támogatásból (KÁT) az arra jogosult szélenergia-kapacitások 5 százaléka, majd 8 év alatt az összes.
13:49
Közélet

Egyre hevesebb harcok a Donyeck-medencében

Az utóbbi napokban egyre hevesebbekké váltak a Moszkva által támogatott kelet-ukrajnai szakadárok támadásai a Donyeck-medencében.
13:35
Gazdaság

Újabb részletek a kormány családtámogatási tervéből

Új részletek láttak napvilágot a családtámogatási akcióprogramból: a CSOK-ot igénybe vevőknek nem engednek el a jelzáloghiteléből.
13:30
Pénzügy

Együttműködés a Nyugat-Balkánon

A Bécsi Gazdasági Fórum (Vienna Economic Forum – VEF) és a Szerbiai Közgazdászok Egyesülete kétnapos konferenciát rendezett a héten Belgrádban.
13:23
Gazdaság

Újabb falakat döntenek le fiatal innovátorok

Olcsó hőenergia-tároló megoldás, biofizikai állapotot mérő egér és laparoszkópiás gyakorlóeszköz mutatkozhat be Berlinben a Falling Walls Lab döntőjén
13:13
Gazdaság

Százmilliós támogatás a Karsai Alba Kft. fejlesztésére

Szemben a világgazdaság lassuló növekedésével, Magyarország számára az idei és a 2018-as év is a stabil és jelentős ütemű növekedés időszaka lehet.
13:01
Közélet

Feszült a transzatlanti viszony

Európai–amerikai akciótervet dolgoznak ki a kereskedelem fejlesztésére – ebben állapodott meg Donald Trump amerikai elnök az EU vezetőivel Brüsszelben.
12:50
Pénzügy

Orbán: 3400 milliárd forint értékű megállapodás született

A Modern városok program keretében összesen 3400 milliárd forint értékben kötöttek megállapodást 23 várossal – mondta Orbán Viktor miniszterelnök.
12:38
Vállalatok

Akár 90 perc késés is lehet a Budapest-Hatvan-Miskolc vasúti vonalon

Világgazdaság Piactér