06:19
Gazdaság

Vitályos: Nem akartunk több táskás emberről hallani

Vitályos Eszter szerint ma már befolyásmentesen, a tartalmi értékelés határidejét egyre inkább betartva működik a pályázatok elbírálása.
11:30
Gazdaság

Nem sikerült megállapodni a görög adósságról

Az eurozóna pénzügyminisztereinek nem sikerült hétfőn megegyezni a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) a görög adósságenyhítésről.
18:59
Pénzügy

Erősödött a forint

Erősödött a forint árfolyama a főbb nemzetközi devizákéval szemben szerda kora estére a reggeli szintekhez képest a bankközi piacon.
18:43
Vállalatok

A strandok nagy része már kinyitott, de mennyibe kerül a belépő?

A magyarországi fürdők, köztük a balatoni strandok nagy része már kinyitott a múlt héten, több a mostani hétvégén indítja a szezont.
18:27
Pénzügy

Veronai buszbaleset: kifizették a kártérítéseket

A Groupama Biztosító Zrt. a veronai baleset károsultjai és hozzátartozói számára kifizette a kártérítéseket azokban az esetekben, ahol meghatározható volt a kárösszegek nagysága és beérkeztek a kiutaláshoz szükséges dokumentumok is.
18:21
Közélet

New York kormányzója kész tárgyalni a CEU-ról

New York állam kormányzója, Andrew Cuomo jelezte, hogy készen áll a magyar kormánnyal folytatandó tárgyalásokra a Közép-európai Egyetem ügyében.
18:17
Vélemény

Virág Barnabás: Fókuszban a jegybanki mérlegek

17:59
Közélet

Kinevezték az új cseh pénzügyminisztert

Milos Zeman cseh államfő szerdán visszahívta hivatalából Andrej Babis pénzügyminisztert, és a tárca élére Iván Pilnyt nevezte ki.
17:55
Pénzügy

BÉT: alulteljesítő volt a BUX a szakértő szerint

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 479,73 pontos, 1,38 százalékos csökkenéssel, 34 251,21 ponton zárt szerdán.
17:36
Vélemény

A műanyag­hulladékokról szóló globális szerződés felé

Világszerte 322 millió tonna műanyagot gyártottak 2015-ben, ez a mennyiség 2050-re akár a négyszeresére is nőhet. Akkorra már több műanyag lehet az óceánokban, mint hal.
Világgazdaság Piactér