09:20
Gazdaság

Több sebből is vérzik az atomegyezség

A nagyhatalmak megpróbálják rábírni Donald Trump amerikai elnököt, hogy ne mondja fel az Iránnal kötött nukleáris megállapodást.
09:03
Gazdaság

Egyre több pénzt keresünk

A bruttó és a nettó keresetek júliusban egyaránt 13,1 százalékkal, az év első hét hónapjában pedig 12,6 százalékkal nőttek a KSH adatai alapján.
16:02
Pénzügy

Csökkenéssel nyitott a New York-i tőzsde

Csökkenéssel nyitottak csütörtökön a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.
15:56
Gazdaság

Az orosz jegybank irányítja majd a bajba került bankot

Az orosz jegybank csütörtökön bejelentette, hogy átveszi az eszközállománya alapján 12. legnagyobb orosz pénzintézet feletti irányítást.
15:46
Vállalatok

Megéri jó helyre építkezni

Akár 6-7 százalékos bruttó bérletidíj-hozam is elérhető egy új építésű lakás kiadásával, de az ingatlannak megfelelő környéken kell elhelyezkednie.
15:21
Vállalatok

Továbbra is nehéz lesz közlekedni az Árpád hídnál

A BKV Zrt. októberig meghosszabbította a forgalomkorlátozások idejét az Árpád hídi metróállomás környezetében az M3-as metróvonal felújításának előkészítési munkálatai miatt.
15:21
Pénzügy

Nem vonul ki a Metro a tőzsdéről

Cáfolta a Metro német áruházlánc azt a sajtóértesülést, miszerint vezetője tárgyalásokat folytatott a vállalat részvényeinek tőzsdei kivezetéséről.
15:12
Vállalatok

Szigorúan ellenőrzi a NÉBIH a baromfitartókat

Alapos ellenőrzésekre számíthatnak a baromfitartók a madárinfluenza megelőzése érdekében, amit a NÉBIH a megyei kormányhivatalok bevonásával hajt végre.
15:10
Közélet

Apad az árhullám a Nyugat-dunántúli folyókon

A Rábán, a Kebelén és a Kerkán már levonulóban van az ár, a Zalán Zalabérnél tart az árhullám, a Mura pedig ezekben az órákban tetőzik Letenye térségében.
15:06
Vállalatok

Kiderült, hova tűntek a jó szakemberek

A JóSzaki.hu a nála regisztrált 20 ezer szakiparos körében végzett kutatással ad választ arra kérdésre, hogy hová tűntek a mesterek.
Világgazdaság Piactér