Szeretettel várja vendégeit Hajdúszoboszló gyöngyszeme, a Hotel Atlantis**** superior Medical, Wellness & Conference.

A szálloda víziója, stratégiája, egy ma már új irányvonalat képvisel, a hazai igényekre adaptált atlantiszi szálloda kultúráját.

Fotó: Hotel Atlantis

A Hotel Atlantis**** superior Medical, Wellnes & Conference, a gyógyfürdő, az Aqua Palace közvetlen közelségében épült, attól néhány méterre. A létesítmény stílusa modern, formabontó kialakítása és eleganciája új látványt, új színfoltot képvisel.

A szálloda 8000 négyzetméteres alapterületén 7 szint található. Az egész területe klimatizált, minden szobában egyedileg szabályozható hűtés és fűtés található. A vezetékes és wifiinternetezési lehetőség a szálloda minden pontján elérhető.

Fotó: Hotel Atlantis

A Hotel Atlantis három fő profiljából következően akár mentális, akár pihenési, akár üzleti vagy tudásgyarapítási célból tölti itt idejét a vendég, a szakképzett személyzet és a minőségi szolgáltatások széles körével biztosítja teljes kikapcsolódását, a felejthetetlen élményt.

Csapatunk önre figyel, mivel filozófiánk szerint szakmai megbecsülést és további fejlődést kizárólag vendégeink teremthetnek számunkra. 

https://hotelatlantis.hu